Επιστροφή στα φάϊναλ φορ κυπέλλου για την κορυφαία ομάδα του θεσμού ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





23.12.13

Επιστροφή στα φάϊναλ φορ κυπέλλου για την κορυφαία ομάδα του θεσμού !





Η γυναικεία μας ομάδα  ήταν το λογικό φαβορί και ξαναγύρισε στο φάϊναλ φορ του κυπέλλου μετά από απουσία ενός χρόνου με την νίκη 66-52 στην Γλυφάδα επί της Τερψιθέας . 

Ο πολυνίκης και κορυφαία ομάδα του θεσμού όλων των εποχών  (προηγείται με τέσσερις κατακτήσεις ενώ έπαιξε και στον τελικό πρόπερσι) είχε ένα μετριότατο α΄ μέρος στο οποίο προηγήθηκε σταθερά με μικρές διαφορές αλλά οι γηπεδούχες που έπαιξαν χωρίς την Αλεξία Μπότσαρη (δεν αγωνίστηκε λόγω διαφορών με την διοίκηση και δεν ήταν στο γήπεδο) ήταν καλά διαβασμένες στο μαρκάρισμα της Μίλκοβα και άφησαν ελεύθερα όλα τα σουτ που ήταν τα περισσότερα άστοχα. 

Έτσι μόνο Μίλκοβα και Κυριακοπούλου είχαν λύσεις. Στην επίθεση η Τερψιθέα είχε καλές επιλογές και απειλούσε (κυρίως με Πανταζή Ζεβαχιργιάν  31-34 στο α΄ ) . Στο β΄ όμως η ομάδα της Καλλιθέας έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο ευστόχησε σε πολλά ελεύθερα σουτ (κυρίως με Αθανασίου και Κολλάτου) ανέβηκε πολύ η Καλογήρου και οι γηπεδούχες έμειναν από δυνάμεις με εξαίρεση την Πετράκη που ήταν εύστοχη . 

Το ματς κρίθηκε στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου και ο Ίκαρος επέστρεψε στα φάϊναλ φορ. Αυτό ήταν όπως όλα δείχνουν το τελευταίο παιχνίδι της Λίντια Μίλκοβα με την φανέλα του Ικάρου αφού ήδη οδεύει προς Βουλγαρία σε κοινή απόφασή της με τον σύλλογο για λύση του συμβολαίου της για οικογενειακούς λόγους  .

Διαιτητές:Πόντας-Χρηστίδης
Δεκάλεπτα: 18-22, 31-43,40-49,52-66
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛ. (Παπασπυριδάκος-Μπορίνος):  Ευμορφοπούλου 7, Πούλη , Αστραντίνη 4, Πανταζή 14(1),  Στεφάνου 2, Μπακάλη 5,  Ζεβαχιργιάν 8, Πετράκη 12(2) 

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (Λειβάδης,Σταμάτης): Καλογήρου 13 (1), Σαλιάι 4 (1), Αθανασίου 8 (2), Κολλάτου 6(2), Μίλκοβα 14, Γιαννακοπούλου 6, Πασχοπούλου Κυριακοπούλου  15(2)
Αντίπαλοί μας στο φάϊναλ φορ που θα γίνει πιθανότατα στην Λευκάδα θα είναι Παναθηναϊκός , ΑΣ Ελληνικού και Ιπποκράτης Κω 






Post Top Ad