Οριστικά στην 3η θέση οι νεανίδες μας μετά την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





30.1.14

Οριστικά στην 3η θέση οι νεανίδες μας μετά την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας






Mε πολλές ελλείψεις η ομάδα νεανίδων έχασε φυσιολογικά από τον πληρέστατο Πρωτέα Βούλας 76-47 στην Καλλιθέα . Οι πρωτοπόρες του βαθμολογικού πίνακα πήραν από νωρίς προβάδισμα και δεν απειλήθηκαν αν και οι δικές μας προσπάθησαν αρκετά . Η εικόνα μας θα είναι σίγουρα καλύτερη στην τελική φάση αλλά σίγουρα το έργο των νεανίδων ακόμη και με πλήρη σύνθεση δεν θα είναι εύκολο . Η ομάδα μας θα είναι οριστικά στην 3η θέση αφού της αρκεί μια νίκη κόντρα στον Πανιώνιο η το Π. Φάληρο για να την εξασφαλίσει . Και με δύο νίκες δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κρόνο αφού η ισοβαθμία δεν ευνοεί τις νεανίδες μας . Όπως και να έχει η κανονική διάρκεια της σεζόν ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και σαν 3ες οι δικές μας θα αντιμετωπίσουν στα πλέϊ οφ τον Φάρο Κερατσινίου με πλεονέκτημα έδρας οπότε αν περάσουμε θα πάμε στα ημιτελικά .

Ανάλυση των θέσεων
Ο Πρωτέας Βούλας εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο με την νίκη του στην Καλλιθέα με 76-47 ενώ ο Κρόνος αν και έχασε στην Γλυφάδα από την Τερψιθέα με 64-53 θα είναι οριστικά δεύτερος . Ο Ίκαρος παρά την ήττα του θα είναι τρίτος αρκεί να νικήσει το Π. Φάληρο ή τον Πανιώνιο αλλά δεν μπορεί να είναι δεύτερος (ούτε η ισοβαθμία με τον Κρόνο τον ευνοεί) . Η Τερψιθέα και η ΑΕΣ Ελληνικού που πήρε εύκολα 77-27 το Π. Φάληρο θα διεκδικήσουν την 4η θέση ( η Τερψιθέα ευνοείται σε ισοβαθμία) ενώ ο Φάρος που έχασε μεν στο Βαρίκας από τον Πανιώνιο(31-29) αλλά κράτησε την διαφορά με νίκη επί του Π. Φαλήρου εξασφαλίζει την 6η θέση και την συμμετοχή στα πλέϊ οφς αφήνοντας εκτός 6άδας τον Πανιώνιο .

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 47-76
Δεκάλεπτα 11-17, 21-46, 31-63, 47-76
Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας , Σταγιάνος
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σταμάτης, Παυλοπούλου) Σταμάτη 11, Βαζαίου 4(1) , Κομποχόλη 2, Σώμου 5(1) , Μάλαμα 8, Κρινά , Κωστοπούλου 4 , Σούλτη 4, Παπαϊωάννου 9
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 4, Αμπντελφατάχ 2, Κήτσιου 17, Φωκιανού 5(1), Παυλοπούλου 15, Μπιτζανάκη Ε. 3(1) , Λαγού 4, Δημέλη 5(1) , Βασιλειάδη 2, Φασούλα 17, Παπαλιού 2 , Μπιτζανάκη Α.



Post Top Ad