Τα εύκολα δύσκολα για τις νεανίδες που πήραν αγχωτική νίκη με 47-45 επί του Π. Φαλήρου - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





27.11.14

Τα εύκολα δύσκολα για τις νεανίδες που πήραν αγχωτική νίκη με 47-45 επί του Π. Φαλήρου

Χωρίς διάθεση και με αρκετό άγχος στο φινάλε οι νεανίδες ολοκλήρωσαν τον γύρο με θετικό πρόσημο νικών χάρη στο 47-45 επί του μαχητικού στο β΄ Π. Φαλήρου . Οι νεανίδες έδειξαν υπερβολική χαλαρότητα στην άμυνα αφού  το Π. Φάληρο φάνηκε εύκολη λεία . Τουλάχιστον μέχρι το 30΄ . 
Εκεί ο ΑΟΠΦ που ήταν τυπικά γηπεδούχος , αγρίεψε , πίστεψε και βλέποντας ότι ο αντίπαλος (δηλαδή εμείς ) δίνει δικαιώματα μετέτρεψε το 23-39 σε 37-40 εκμεταλλευόμενος κάποια υποτίμηση  και απείλησε με ζον πρες και ζώνη που αιφνιδίασε τις ρεζέρβες μας  .  Επέστρεψαν άρον άρον οι  πιο πρώτης γραμμής και έσωσαν τελικά  τα προσχήματα αν και πάλι η άμυνα πάνω στην εξαιρετική Χρ. Φλώκα ήταν κυριολεκτικά με τα μάτια και κατάφερε να μειώσει ακόμη και στον πόντο με τρίποντο στο τελευταίο λεπτό . Το Π. Φάληρο δεν κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία του επίθεση και η Ακρίβου με μία βολή σφράγισε το νικητή σε ένα ματς που θύμισε πολύ το κυριακάτικο ματς των γυναικών σε εξέλιξη αλλά ευτυχώς και στο φινάλε .
Θα μπορούσαμε να πούμε τέλος καλό όλα καλά αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι . Αρχικά τραυματίστηκε η Λίτσα  Κρινά στο 36΄ στο γόνατο και αποχώρησε (θα δούμε στα επόμενα 24ωρα την σοβαρότητα του τραυματισμού ) . Στην συνέχεια ασφαλώς προβλημάτισε η εικόνα μας σημαντικού μέρους του αγώνα και αυτό ασφαλώς οφείλεται σε πολλά πράγματα και όχι μόνο στις λιγοστές προπονήσεις που κάνουν οι αθλήτριες . Σύμφωνοι ,  οι νεανίδες είναι μια δύσκολη ηλικία με προβλήματα στο σχολείο αλλά το κίνητρο του να αγωνιστείς με πάθος και να τα δώσεις όλα υφίσταται και η χαλαρότητα φέρνει πονοκεφάλους . Ξαναλέμε ότι το 4-3 στις νίκες είναι ασφαλώς ικανοποιητική συγκομιδή για τον α΄ γύρο  αλλά η εικόνα το τελευταίο διάστημα δεν ικανοποιεί και το ξέρουν και οι προπονήτριες αλλά και τα παιδιά . Υπάρχουν τραυματισμοί  και απουσίες καμία αμφιβολία αλλά όλες γνωρίζουν ότι η ομάδα δεν έχει απλά στόχο να μαζευόμαστε ,  να παίξουμε και δεν βαριέσαι βρε αδερφέ  . Κανείς δεν αποσκοπεί σε τίτλους . Απλά χρειάζεται σεβασμός , φιλότιμο , προσπάθεια , πάθος και σωστή ομαδική  εικόνα . Ας υπάρξει λοιπόν μια ανασύνταξη γιατί έρχεται ένας ακόμη πιο δύσκολος β΄ γύρος με πολλά ντέρμπι και τα πλέϊ οφ όπου η ομάδα οφείλει να είναι ανταγωνιστική και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της .
Π. ΦΑΛΗΡΟ -ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 45-47
Διαιτητές : Παπανικολάου , Φράγκος
Δεκάλεπτα : 11-15, 17-26 , 21-35 , 45-47
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Καλυβιανάκης): Μυστικού , Τσίτσιρα , Ουζούνογλου 5,  Αναγνωστοπούλου 8, Σχουλή 4, Φλώκα Χ. 28(4) , Μπακάλη Μ., Λοίζου , Παρνασσού
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημουλά , Ζωηρού): Ακρίβου 14, Λέκα 1, Ρούτση 2, Ζάχου , Δόνα  4, Κρινά Γ. 4, Κρινά Α . 8, Στεφανίδου 1 , Παπαδημητρίου , Τσελεπίδου 10, Παπαδοπούλου 3(1) 
















Post Top Ad