Συνήλθε σε σώμα το νέο ΔΣ , πρόεδρος ο Μαργωμένος - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.7.15

Συνήλθε σε σώμα το νέο ΔΣ , πρόεδρος ο Μαργωμένος

Γιώργος Μαργωμένος 
 Αναμενόμενη ήταν η εκλογή  του Γιώργου Μαργωμένου στον προεδρικό θώκο του ΓΣ Ίκαρος Καλλιθέας που όλα δείχνουν ότι επιστρέφει σύντομα στο όνομα της πιο επιτυχημένης ομάδας της δεκαετίας στο γυναικείο μπάσκετ των Εσπερίδων . Στην συγκρότηση σε σώμα που έγινε την Παρασκευή δόθηκαν ρόλοι σε όλα τα μέλη του νεοκλεγέντος ΔΣ που έχει πλέον ένα διευρυμένο  σχήμα αλλά κεντρική του  φιλοσοφία  αποτελεί την συλλογικότητα και την  απαραίτητη συνεισφορά όλων. 
Πρόεδρος :  Γιώργος Μαργωμένος
Γενική Γραμματέας : Αθηνά Εξάρχου
Ταμίας : Νίκος Ηλιάδης
Αντιπρόεδρος (υπεύθυνος ΕΟΚ –ΕΣΚΑΝΑ)  : Σάββας Βαλαβάνης
Αντιπρόεδρος  (υπεύθυνος  εκδηλώσεων)  : Σταθόπουλος Φώτης
Αντιπρόεδρος  (υπεύθυνος τμημάτων υποδομής -Ακαδημίες): Παναγιώτης Κριτσιδήμας
Αντιπρόεδρος( υπεύθυνος  δημοσίων σχέσεων) :  Πέτρος Δαυίδης
Γενικός αρχηγός (υπεύθυνος γυναικείας ομάδας) : Γιώργος Καπάνταης
Ειδικός γραμματέας  : Φώτης Ζάχος
Υπεύθυνος χορηγιών –μάρκετιγκ :   Άννα  Σταυροπούλου
Υπεύθυνοι υλικού –προμηθειών  :  Γιάννης Παπαϊωάννου ,   Δήμητρα  Γιαννακοπούλου  
Έφορος γυναικείας ομάδας μαζί με τον κ. Καπάνταη θα είναι ο κ. Άγγελος Εμμανουήλ

Φώτης Σταθόπουλος 
   Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε στο νέο ΔΣ  ήταν η συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης πορείας των υποδομών που αποτελούν για τον σύλλογο μόνιμο δόγμα και προαπαιτούμενο στην πολιτική του . Μάλιστα τονίστηκε η ακόμη μεγαλύτερη  ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής  στα οποία ο σύλλογος δίνει ιδιαίτερο βάρος με στελέχωση και αξιοποίηση των παιδιών της πόλης και πυρήνα την  πόλη της Καλλιθέας με εξόρμηση στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο και τον αθλητικό οργανισμό της πόλης . Βασικό θέμα συζήτησης ήταν επίσης η προσέγγιση των γονέων  ώστε να γίνει ακόμη πιο οικογενειακός σύλλογος και να αποκτήσει  χαρακτήρα ουσίας η παρουσία τους και συνεισφορά τους  . Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή εν ευθέτω χρόνω του συλλόγου στην παραδοσιακή ονομασία του  . Τέλος θίχτηκε ο  περιορισμός των ωραρίων και η ανάγκη συνεργασιών με τον σύλλογο να αποτελεί κεντρικό πυρήνα προσέλκυσης  αθλητριών . 
Να τονιστεί ότι η διοίκηση σε όμορφο κλίμα , έκανε μια τελευταία συνάντηση των αθλητριών της γυναικείας ομάδας με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 

Post Top Ad