Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τις παγκορασίδες 55-52 στο Μοσχάτο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





1.2.16

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τις παγκορασίδες 55-52 στο Μοσχάτο

Μια πολύ πειστική ρεβάνς για τις δύο ήττες στο τουρνουά Φ. Γιαννακόπουλος πήραν οι παγκορασίδες μας αφού νίκησαν δίκαια 55-52 στο Μοσχάτο την Ελευθερία . Οι μικρές είχαν αυτή την φορά στην σύνθεση  την Ορνέλλα Μούτσα έστω και όχι απόλυτα υγιή και αυτό μέτρησε γιατί προσέφεραν  όλα τα παιδιά αλλά είχαν και στήριξη από τις πιο έμπειρες και ειδικά την Μάγδα Μόκα που έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι . Οι μικρές είχαν σταθερά προβάδισμα που είχε γίνει συχνά και νταμπλ σκορ ενώ μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με προβάδισμα 29-42 . Σημαντική διαφορά που όμως ο ισχυρός αντίπαλος και κάποια χαλάρωση και κούραση την ροκάνισαν ,με  την Ελευθερία να γίνεται επικίνδυνη και να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος . Εκεί όμως οι μικρές έδειξαν χαρακτήρα και δεν κλώτσησαν την καρδάρα με το γάλα πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή τους νίκη στο τουρνουά ΕΣΚΑΝΑ Π. Καπαγέρωφ πολύτιμη ψυχολογικά για τα κορίτσια μας που έχουν πάντως νεκρά διαστήματα και αυτό πρέπει να το προσέξουν για την δύσκολη συνέχεια . Δυνατότητες έχουν τεράστιες καμία αμφιβολία και είναι ομάδα. Σήμερα νίκησαν και αξίζουν όλες πολλά συγχαρητήρια ...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 52-55
Δεκάλεπτα:  10-22 , 20-30 , 29-42 , 52-55 
Διαιτητής : Χατζάρας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  ( Παπαναστασίου ) :  Κυριακόγγονα 3 ,  Μπουρσούκη 2 ,  Δάντου 1 ,  Τζιούτζιου 12 ,  Βώλου 3 , Τάραμα 12 (2),   Ρήγα  3 ,  Ρούτση 6 ,  Καπαρουδάκη  , Αετοπούλου ,   Μαλλιαρού Π.  .
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ( Κουκουζέλης ) :  Πάγκου 9 (1),  Μιχαλοπούλου 4 ,  Χαρούνι  ,  Τζουνοπούλου 2 ,  Παπαδοπούλου , Μυκονιάτη ,  Γιαννακοπούλου 6 ,  Μούτσα 10(1) , Μαχαίρα 2 ,  Μόκα 18 , Παπαθεοδώρου ,  Κονόμη  4  .







Post Top Ad