Στηρίζει τις Εσπερίδες η Laserskin solutions HD Video! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





2.10.18

Στηρίζει τις Εσπερίδες η Laserskin solutions HD Video!

Δελτίο Τύπου της Laserskin Solutions: «Οι αθλήτριες των Εσπερίδων Καλλιθέας παραβρέθηκαν στο επιστημονικό κέντρο αισθητικής και αποτρίχωσης Laserskin Solutions, σε μία εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτές. Το Laserskin Solutions είναι από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας για την σεζόν 2018-19 και στόχος του είναι να βρίσκεται κοντά στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια την πόλη της Καλλιθέας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι αθλήτριες έλαβαν δώρα καλλυντικά προϊόντα, προσφορά της Murad. Η Murad είναι το πρώτο "Doctor Brand" που δημιουργήθηκε το 1989 και μέχρι σήμερα κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Αμερική. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και φυσικά στα Laserskin Solutions.
To Laserkin Solutions βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Καλλιθέας, Σιβιτανίδου 18. Προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες αισθητικής προσώπου, σε έναν νέο μοντέρνο χώρο, με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους. Επίσης εκεί θα βρείτε το τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη. Την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης. Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανώδυνα και για πάντα.
Οι αθλήτριες των Εσπερίδων είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις και την σκληρή προετοιμασία, να ενημερωθούν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες των Laserskin Solutions και να χαλαρώσουν. Θα πρέπει να νιώθουν εξαιρετικά τυχερές ως γυναίκες που βρίσκεται δίπλα τους, ως χορηγός, ένας χώρος ομορφιάς. Σίγουρα οι αθλήτριες των υπόλοιπων ομάδων του πρωταθλήματος θα τις ζηλεύουν.»
www.facebook.com/100231653399418/videos/336213800258086/

Post Top Ad