Ενωμένοι σαν μπουνιά αποχαιρετούμε το 2018 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad
18.12.18

Ενωμένοι σαν μπουνιά αποχαιρετούμε το 2018

O προπονητής της  ομάδας γυναικών Θωμάς Σκληρός μετά την μεγάλη νίκλη επί του Πρωτέα Βούλας δήλωσε : "Το τέλος τους 2018 μας βρίσκει στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με το Πανιώνιο και πίσω μόνο από τον  Ολυμπιακό.

Μετράμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πέρα από την ικανοποίηση που υπάρχει σε όλη την ομάδα, έχουμε καταφέρει να γίνουμε αντικείμενο θετικής συζήτησης στο περιβάλλον του γυναικείου μπάσκετ και όχι μόνο..

Θέλω να συγχαρώ για άλλη μια φορά τις παίκτριες μας για τη προσήλωσή τους στο στόχο κάθε εβδομάδας και βέβαια να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που είναι πάντα δίπλα μας. Το τρίπτυχο Διοίκηση ,παίκτριες, προπονητές βρίσκεται σε απόλυτη συνοχή και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Σαφέστατα πατάμε στη γη και σε καμία περίπτωση δεν  εφησυχαζόμαστε  καθώς γνωρίζουμε αφενός τη δύσκολη συνέχεια του προγράμματος και αφετέρου ότι πλέον οι άλλες ομάδες, μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο από ότι στο  ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Τέλος εύχομαι σε όλο τον κόσμο και φυσικά στους φίλους της ομάδας


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019."

Post Top Ad