Νίκη καρδιάς (έκτη σερί) με ανατροπή για τις γυναίκες 60-58 τον πολύ δυνατό Σπόρτιγκ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





14.1.19

Νίκη καρδιάς (έκτη σερί) με ανατροπή για τις γυναίκες 60-58 τον πολύ δυνατό Σπόρτιγκ


Σε ένα από τα χειρότερα φετινά της ματς η γυναικεία μας ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε με μια σπουδαία ανατροπή να νικήσει 60-58 τον εξαιρετικό Σπόρτιγκ και να πετύχει έξι σερί νίκες κάτι που είχε να συμβεί από το 2011 με Λατόγια Ουίλλιαμς και Χεϊλι Ντάναμ, Kαλογήρου ,Τζεγιαννάκη, Καλοπήτα , Αθανασίου , Λουκάτου , Μουζάκη κλπ .


Η ομάδα μας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα για 30 λεπτά και μετά από ένα αμφίρροπο α΄ μέρος (30-30) , με την ολοκλήρωση του γ΄ δεκαλέπτου ήταν πίσω στο σκορ 39-50 ! Εκεί άρχισε μια φοβερή αντεπίθεση από τα κορίτσια μας και απέδωσε στο τελευταίο δίλεπτο . Οι τρεις ξένες είχαν μικρή επιθετική συνεισφορά (μόνο 17π.) αλλά βοήθησαν αυτή την φορά πιο πολύ οι ελληνίδες (κυρίως Κεχαγιά , Δανούση, Πατεράκη ) και έκριναν το ματς στο φινάλε θρίλερ , με τεράστιο πάθος και ευψυχία . Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και  όλα τα κορίτσια μας για την νίκη και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα  με ρεκόρ 7-2 . Πρώτη φορά στην δωδεκάδα η Ντάνι Σπηλιώτη που θα είναι έτοιμη να προσφέρει , από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Σπόρτιγκ είχε στην σύνθεση την πρώην δική μας (είχε σπουδαία σεζόν πέρυσι) Αριάνα Μούρερ που ήταν εξαιρετική , την Μπρίτανι Λιούϊς και την πρωτοεμφανιζόμενη φόργουορντ Ιμάνι Ράϊτ . 


Παρόντες στο γήπεδο ο αντιδήμαρχος κ. Κωστάκης και ο πρόεδρος του αθλ. Οργανισμού κ. Ευσταθίου, που συνεχάρησαν θερμά τους προπονητές, αθλήτριες και παράγοντες . Μην ξεχνάμε ότι οι Εσπερίδες αποτελούν μακράν την κορυφαία ομάδα της Καλλιθέας σε κατηγορία και διακρίσεις . 




















 Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Φωτόπουλο για τις φωτογραφίες που παραχώρησε ευγενικά στον σύλλογό μας .


Post Top Ad