Οι Εσπερίδες Καλλιθέας αποδέσμευσαν τις αλλοδαπές αθλήτριες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





16.3.20

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας αποδέσμευσαν τις αλλοδαπές αθλήτριες

Όλος ο πλανήτης μαστίζεται από τον φόβο και την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι με τον κορονοϊό. Άλλωστε και η ελληνική κυβέρνηση πήρε ήδη αυστηρά μέτρα .Δεν θα μπορούσε αυτή η αγωνία να αφήσει αδιάφορες και τις Εσπερίδες Καλλιθέας που συντάχθηκαν απόλυτα με τις προσταγές της κυβέρνησης του υπουργείου υγείας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης . 
Παράλληλα το Δ.Σ. του συλλόγου και επειδή πέραν της ατομικής ευθύνης υπάρχει και η συλλογική ευθύνη , αποφάσισε να αποδεσμεύσει τις αλλοδαπές αθλήτριες της ομάδας και αφού τις αποζημιώσει πλήρως , να τους εκδώσει τα εισητήρια επιστροφής τους στον τόπο καταγωγής τους  . Συγκεκριμένα ήδη επέστρεψαν στις ΗΠΑ οι Τζάσμιν Γκιλ και Ακίλα Μέϊζ καθώς και στον Λίβανο η Ρεμπέκα Ακλ. Τις ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ίσως σύντομα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο . 
Ο σύλλογός μας με απόλυτη κοινωνική ευθύνη, στις δύσκολες ώρες και  στην ταλαιπωρία που περνά ο πλανήτης αλλά και η χώρα μας,  ενημέρωσε σχετικά τις αθλήτριες για την επιστροφή τους στις οικογένειες και την πατρίδα τους συναισθανόμενος ότι αυτή την περίοδο , περνά σε δεύτερη μοίρα , το μπάσκετ και ο αθλητισμός και μετρά πρώτιστα ο θεσμός της υγείας και της οικογένειας . 
Εννοείται πως ο σύλλογος παρακολουθεί και την υγεία των ελληνίδων αθλητριών και εύχεται σε όλες κουράγιο, υπομονή και υγεία και όλα θα περάσουν με ατομική ευθύνη. 

Post Top Ad