"Έπεσε" η αυλαία στο camp junior των Εσπερίδων με παρόντα τον Σταύρο Νανάκο !! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





14.7.21

"Έπεσε" η αυλαία στο camp junior των Εσπερίδων με παρόντα τον Σταύρο Νανάκο !!

 

Τα κορίτσια ολοκλήρωσαν σήμερα παρόντος 
του Σταύρου Νανάκου  το καμπ 
Με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας και υπεύθυνο τεχνικό σύμβουλο όλων των Εσπερίδων Καλλιθέας Σταύρο Νανάκο παρόντα , ολοκληρώθηκε το τριήμερο camp junior στο κλειστό Λάμπρου Κατσώνη  Η έκπληξη όμως δεν ήταν τόσο η απλή παρουσία του κ. Νανάκου αλλά η όλη προπόνηση που ο ίδιος έκανε και συμμετείχε χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα αλλά και τεχνικές γνώσεις στα πιτσιρίκια που ηταν ενθουσιασμένα !! Ο Σταύρος Νανάκος δήλωσε : "Τα μικρά αυτά κορίτσια ειναι το μέλλον όχι μόνο των Εσπερίδων αλλά όλου του μπάσκετ γυναικών και χρήζουν μεγάλης προσοχής γιατί το αξίζουν . Σε εποχές δύσκολες,  με πανδημίες και πτώσεις αξιών , με το μπάσκετ να περνά σε δεύτερη η και τρίτη μοίρα να βλέπεις παιδιά με διάθεση , αγάπη , όνειρα και φιλοδοξίες για το μπάσκετ . Αυτός ήταν ο στόχος του camp και γιαυτο συνεισφέραμε όλοι και όλες όσο μπορούσαμε ." 

Φυσικά μετά το τέλος και τα μετάλλια σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν , τα tshirt , τα σάντουιτς(εστιατόριο Μπαρμπαδήμος), οι χυμοί (Meating) , τα νερά , τα γλυκίσματα  ήταν η φυσική επιβράβευση . Παρόντα πολλά μέλη του ΔΣ και γονείς και εννοείται πλήρης τήρηση των υγειονομικών  μέτρων από τον ΕΟΔΥ . 

Μετά την περσινή σπουδαία παρουσία με το "Breath"  , οι Εσπερίδες αποδεικνύουν την τεράστια σημασία  της δουλειάς στις μικρές ηλικίες με το camp junior "we breath basketball air" . Άντε και του χρόνου ...

                                       



Post Top Ad