Μεγάλη πρόκριση για τις γυναίκες στο κύπελο με την Νίκη Λευκάδας 74-70 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





10.10.21

Μεγάλη πρόκριση για τις γυναίκες στο κύπελο με την Νίκη Λευκάδας 74-70

 


Εσπερίδες Καλλιθέας 2021-22 

Σε livestreaming μεταδόθηκε ο αγώνας με την Νίκη Λευκάδας , με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Δημήτρη Αποσκίτη (υπεύθυνο και για το youtube κανάλι του συλλόγου)



Με ενα εκπληκτικό α΄ μέρος οι γυναίκες μας προκρίθηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με τελική επικράτηση 74-70 επί της Νίκης Λευκάδας και μπήκαν με εξαιρετικό ντεμπούτο στην φετινή σεζόν. Στην επανάληψη οι τρεις πατρινοί ρέφερι χρέωσαν με τρία τραβηγμένα επιθετικά φάουλ , την κορυφαία της αναμέτρησης Καναδέζα σέντερ των Εσπερίδων Έμιλι Πότερ και ξανάβαλαν την Νίκη στο παιχνίδι, που σημειωτέον έχει τρεις Αμερικάνες και μια κοινοτική Ιρλανδή , ενώ οι Εσπερίδες την Καναδή σέντερ και την Αμερικανίδα Μπάραμαν . Παρά ταύτα η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ,  παρά την εχθρική διαιτησία και του τελευταίου δεκαλέπτου και πήραν δίκαια την νίκη με 74-70.

Στο  α΄ μέρος όλες οι κοπέλες μας ήταν εξαιρετικές , στο β΄ η κούραση και τα φάουλ έπαιξαν τον ρόλο τους . Εκτός της εορτάζουσας σήμερα (έγινε 26 ετών) Εμιλι Πόττερ που ήταν μακράν η mvp της αναμέτρησης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν Πατεράκη , Μπάραμαν , Βιντζιλαίου , Κασάπογλου . Από την Νίκη ξεχώρισαν Οντάϊερ και Γιανγκ . 

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  74-70
Διαιτητές: Λογοθέτης, Ελ Ανύ, Μαρινάκης
Δεκάλεπτα: 27-16, 51-32, 62-51, 74-70
Εσπερίδες Καλλιθέας (Νανάκος, Δήμου): Κασάπογλου 11, Γασπαράτου 3(1), Καμμένου 6(2), Λουκάτου, Βιντσιλαίου 8, Μπάραμαν 14(1), Πατεράκη 14(1), Μπενέκη, Πότερ 18(1),
Νίκη Λευκάδας (Ζαβιτσάνος): Ντάλα 10(2), Δανδουλάκη Μ., Τζανετάτου 9(1), Μακ Μπράιαντ 6(1), Γιανγκ 25(5), Οντάϊερ 10, Θόρντον 10.

Έτσι τώρα οι Εσπερίδες για την επόμενη φάση θα τεθούν αντιμέτωπες στην έδρα τους με τον Παναθηναϊκό στις 19 Δεκεμβρίου 2021

ΟΑ Χανίων – ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ  – Ολυμπιακός
Εσπερίδες Καλλιθέας – Παναθηναϊκός
Δάφνη Αγ. Δημ. – Ελευθερία Μοσχάτου





Η στατιστική του αγώνα 




Post Top Ad