ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Δίκαιη ήττα από τα Χανιά στην Βούλα(62-72) , ολοκληρώθηκε η σεζόν στην σπουδαία 4η θέση - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





17.4.22

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Δίκαιη ήττα από τα Χανιά στην Βούλα(62-72) , ολοκληρώθηκε η σεζόν στην σπουδαία 4η θέση

 


Με την καθόλα σπουδαία 4η θέση ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Α1 για την γυναικεία μας ομάδα . Ούτε χθες ούτε σήμερα η ομάδα μας έδειξε όλα της τα φετινά προσόντα και ειδκά στο αμυντικό κομάτι δεν ανταποκρίθηκε . Σήμερα έχασε δίκαια από τα Χανιά 72-62 και ο ΟΑΧ σήμερα ήταν ακόμη πιο καλός από χθες . Καλά στημένος στην ζώνη με μόνο μπελά την πάντα τρομερή Έμιλυ Πότερ ένα πραγματικό διαμάντι . Κανένα πρόβλημα από τα υπόλοιπα κορίτσια που έδειξαν άδεια ψυχολογικά , υπερβολικά κουρασμένα αλλά στον αντίποδα σε μια σεζόν που ξεκίνησε τέλη Αυγούστου είναι λογικό μετά από οκτώ μήνες να μην μπορέσουν να δείξουν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια το συνολικό πρόσωπο που ήταν πάντα σφριγηλό και δυναμικό . Το δημιούργημα του Σταύρου Νανάκου και του συνεργάτη του Θανάση Δήμου μόνο εύσημα μπορει να αποσπάσει για μια ομολογουμένως "μαγική"  χρονιά . 

Για το ματς δεν θα πούμε πολλά . Τα Χανιά έδειξαν πολύ πιο αποφασισμένα για την νίκη , ότι το ήθελαν περισσότερο , ότιείχαν πιο καθαρό μυαλό και για μια ακομη φορά πήραν πολλαπλάσια από παίκτριες οχι πρώτα βιολιά όπως Σαλιάϊ και Τζουγκράκη . Επίσης καθοριστική και σήμερα η Πούλινς ενώ σαφώς πιο ενταγμένη στο παιχνίδι συντήρησης η σπουδαία Βόσνια φόργουορντ  Αντέλα Ντέλιτς που έκανε πάντα ότι έπρεπε  . 

Στον αντίποδα συγκινητική η Έμιλυ Πότερ με 28π., 8 ριμπ., είναι σίγουρα η mvp του πρωταθλήματος της Α1 και αυτό δεν θα αλλάξει στους τελικούς Ολυμπιακού Παναθηναϊκού . Το 21-36 στα ριμπάουντς υπέρ του ΟΑΧ ,  αποδεικνύει ότι σήμερα η ομάδα απουσίαζε στον νευαραλγικό τομέα , ενέργειας και πάθους . Μια από τις ελάχιστες φορές που η Καναδέζα σέντερ δεν είχε παρά ισχνή συμπαράσταση . 

Μια φορά η ομάδα μας στο 63-60 2΄20΄΄ πριν την λήξη φάνηκε ότι είχε κάποιες ελπίδες για ανατροπή αλλά ακολούθησε το 5ο φάουλ στο σκριν της Ποτερ και όλα τελείωσαν . 

Ξαναλέμε όμως ολοκληρώνοντας ότι με βάση την εικόνα των Εσπερίδων σε όλη την σεζόν ουσιαστικά είναι οι πρωταθλήτριες της χρονιάς , αδιαμφιβήτητα η ευχάριστη φετινή έκπληξη και μόνο χειροκρότημα αξίζει αυτή η 4η θέση . Μπράβο στα κορίτσια μας, το τεχνικό δίδυμο και την δοίκηση που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και καλό κουράγιο στο χτίσιμο της νέας χρονιάς .

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ –ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  72-62
Διαιτητές: Kαλογερόπουλος Φ.-Αναστασίου-Κουτσοδήμος
Δεκάλεπτα: 19-16, 38-30, 56-47, 72-62
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ  (Σόφτσης): Τζουγκράκη 13(2), Αργυροπούλου, Σαλιάι 18(5), Πούλινς 15,  Παπαδάκη, Τσιχλάκη 7(1), Ντέλιτς 14(1), Φάρου, Χάρις 5.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (Νανάκος, Δήμου): Καμμένου 9(3), Γασπαράτου 2, Λουκάτου, Πότερ 28(1), Μπενέκη, Ζούμπατς 2, Βιντσιλαίου 4,Κασάπογλου, Μπάραμαν 17.








Post Top Ad