ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Συγκλονιστικό ματς-θρίλερ και ήττα στην παράταση από τον Κρόνο 55-60 - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





5.4.22

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Συγκλονιστικό ματς-θρίλερ και ήττα στην παράταση από τον Κρόνο 55-60

 



Σε ένα αγώνα θρίλερ με φοβερό σασπένς οι νεανίδες μας έχασαν στην παράταση 55-60 από τον Κρόνο Αγ. Δημ. στο δεύτερο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος(playoff) . Συγκλονιστικό παιχνίδι στο κατάμεστο κλειστό Λ. Κατσώνη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες . Η ομάδα μας κυνηγούσε στο σκορ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα και της δόθηκε η τεράστια ευκαιρία με την άστοχη αλλά πάντα μεγάλο επιθετικό όπλο Στολίγκα να πάρει την νίκη αλλά η τοπ σκόρερ μας κορασίδα  Νάγια έχασε την δεύτερη βολή και το ματς πήγε στην παράταση(50-50)  , όπου η κούραση και η φθορά μας στοίχισε περισσότερο . 


Η απουσία της ασθενούς  Μαργέλου οδήγησε τον Θάνο Δήμου που μόλις επέστρεψε από κορωνοϊο όπως και η αρχηγός μας Κοσκινά να χρησιμοποιήσει πολύ χρόνο τις κορασίδες που ήταν ηρωϊκές . Δεν υπάρχει κανένα παράπονο για τα κορίτσια μας που έδωσαν και την ψυχή τους . Η εξαιρετική Μαρκέλα  Σταμούλου σάρωσε τα ριμπάουντς και πάλεψε ανάμεσα στα θηρία Τσάμη και Γρηγοροπούλου πολλές φορές με επιτυχία , Σαμπρίνα Ντάκα  αν και τραυματίστηκε στο πρόσωπο νωρίς αλλά με καρδιά λιονταριού επέστρεψε!. Η Κοσκινά έδωσε φοβερές μάχες όπως και η Αναστασάκου ενώ η επίσης κορασίδα Ναταλία Αρσενιάδου έκανε υπέρβαση όπως και οι Αγραφιώτη Τσουρντού . Όλες οι κοπέλες μας ήταν ηρωϊκές , όπως και η κερκίδα μας που έδωσε...ρέστα .  Έκλεψαν την παράσταση τα εκπληκτικά πιτσιρίκια μας καθώς και η mvp του πρωταθλήματος της Α1 Έμιλυ Πότερ με την αδερφή της και  η Σταυριανή Βιντσιλαίου ! Παρών και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Κίμων Γκιουλιστάνης , ο αντιπρόεδρος Χρήστος Αργυρόπουλος και πολλοί παράγοντες συλλόγων . 

Πολλά συγχαρητήρια και στον Κρόνο Αγ. Δημ. που είχε κορυφαίες Μπλιθικιώτη, Γεωργακοπούλου και Τσάμη και η εμπειρία του μέτρησε στην παράταση. 

Νέα αναμέτρηση για τις δύο ομάδες μεθαύριο Τετάρτη στο Νέο κλ. Αγίου Δημητρίου και αναμένεται ένα ακόμη φοβερό ματς όπως όλα τα φετινά μεταξύ των δύο ομάδων. 

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 55-60

Διαιτητές: Μαυρέλης , Αρφαρά

Δεκάλεπτα: 14-18, 25-27, 38-42, 50-50καν. . 55-60παρατ.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου): Στολίγκα 22(2), Αρσενιάδου 4, Τσουρντού  , Ντάκα 12(2), Κοσκινά 3(1), Αναστασάκου , Σταμούλου 14 , Αγραφιώτη

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Τσιαντής): Μπλιθικιώτη 11(1), Τσούρτη , Ραφτοπούλου  , Γρηγοροπούλου 7, Τσάμη 16 , Παπακώστα , Γεωργακοπούλου 26(4)






Post Top Ad