ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Με το "δεξί" στην Καλαμάτα οι κορασίδες άνετα 83-50 την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.6.22

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Με το "δεξί" στην Καλαμάτα οι κορασίδες άνετα 83-50 την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

 







Επίδειξη δύναμης αλλά και άψογο fair play από τις κορασίδες μας στην πρεμιέρα του 33ου  πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Καλαμάτα και Μεσσήνη .Νίκησαν άνετα 83-50 την συμπαθέστατη Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης . Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη . Αύριο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην Μεσσήνη τον Ολυμπιακό Βόλου που γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό 

Διαιτητές: Μπακετέα, Μπαβέλας
Δεκάλεπτα: 22-13, 54-24, 70-35, 83-50
Εσπερίδες Καλλιθέας (Μπούτας): Στολίγκα 28(2), Τζουνοπούλου 6(2), Σύψη, Αρσενιάδου 26, Βίγκα 9, Μανωλοπούλου 8, Καρδιασμένου, Τσουρντού, Αγραφιώτη 5(1), Σταθάτου, Κωστοπούλου 1.
Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Γιαβρίδης): Χόνδρου 11(3), Χιδεκίδου, Τσελιπιώτη 5, Καράμπελα 2, Οζέν 28(2), Βραχιόλογλου, Καραβούζη, Χρηστίδη 4, Πασγανίδου, Καραφυλλίδη

Δηλώσεις:

Θανάσης Μπούτας (προπονητής Εσπερίδων Καλ.): Ξεκινήσαμε αγχωμένοι στα πρώτα λεπτά, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο γιατί τα κορίτσια είχαν την πίεση. Σταδιακά ανεβάσαμε ρυθμό και  βρήκαμε σκορ από πολλές αθλήτριες. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην αξιόμαχη ομάδα της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης και της ευχόμαστε καλή συνέχεια»

Ναταλία Αρσενιάδου (Αθλήτρια Εσπερίδων Καλ.): «Σαν πρώτο παιχνίδι δείξαμε ήθος και υπομονή. Βγάλαμε στο γήπεδο ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Συγχαρητήρια στην Ολυμπιάδα, καθώς έχει μια εξαιρετική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε δυνατά και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μιχαλης Γιαβρίδης (προπονητής Ολυμπιάδας Αλ.): «Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με διαφορετικούς στόχους. Ήμασταν σε κακή μέρα και θα μπορούσε η ομάδα μας να ήταν πιο ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή συνέχεια στις Εσπερίδες και εμείς να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και καλύτεροι στη συνέχεια».

Μπεγκούμ Οζεν (Αθλήτρια Ολυμπιάδας Αλ.):
  «Είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά παρουσιαστήκαμε σε κακή μέρα.  Πιστεύω ότι στους επόμενους αγώνες θα είμαστε πιο ανταγωνιστικές και θα δείξουμε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο».








                                Χωρίς λόγια ....

Post Top Ad