PROMITHEAS ALL STAR GAME : Η Σύλια με τις λευκές "νίκησε" την Μαρ με τις μπλε !!! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.12.22

PROMITHEAS ALL STAR GAME : Η Σύλια με τις λευκές "νίκησε" την Μαρ με τις μπλε !!!

 

Η Σύλια Βίγκα με τις λευκές All Star  "νίκησε" την Μαρ Σεγκούρα με τις μπλέ All Star στο All Star Game κορασίδων  στο Promitheas Park Tournament που έγινε στο κλειστό του Προμηθέα στην Πάτρα . Φυσικά αστειευόμαστε αφού μόνο το ποιός νίκησε ποιον,  δεν έχει σημασία σε τέτοιες αναμετρήσεις,  που αποτελούν τιμή για κάθε κορίτσι που συμμετέχει . 
Φυσικά είμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια μας και βέβαια για όλη την ομάδα μας,  που χωρίς ίχνος εγωϊσμού και υπερφίαλης συμπεριφοράς ,   θα μπορούσαν όλες να συμμετάσχουν στο παιχνίδι των κορυφαίων , αφού απλά αν όχι όλες,  οι περισσότερες είναι μακράν οι κορυφαίες , όχι μόνο στην Πάτρα στο τουρνουά αλλά σε όλη την Ελλάδα . Τα κεφάλια μέσα όμως , θα έχουν  την ευκαιρία να το αποδείξουν και στην ΕΣΚΑΝΑ,  όπου έχουν δείξει εξαιρετικά  δείγματα γραφής αλλά αν όλα πάνε καλά και στην συνέχεια στο Πανελλήνιο. 
Απλά χρειάζεται να διατηρήσουν τα κορίτσια μας την ίδια σοβαρότητα , πάθος , προσήλωση και αγάπη στην ομάδα και στο μπάσκετ . Εχουν σίγουρα τεράστια ποιότητα , σπουδαία προπονητική καθοδήγηση , αφοσιωμένη διοίκηση να τα υποστηρίζει και επομένως όλα θα πάνε κατ΄ευχήν  ...Let's go girls ...
Σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου μπορείτε να δείτε σε live streaming τα κορίτσια μας στο αποχαιρετιστήριο ματς στο τουρνουά στις 10.15 απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο.
https://youtu.be/xGwXXOym9lQ



















Post Top Ad