Οι κορασίδες μετέχουν στο Promitheas Park Tournaments 27 -30 Δεκεμβρίου - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





8.12.22

Οι κορασίδες μετέχουν στο Promitheas Park Tournaments 27 -30 Δεκεμβρίου

 



Τα Promitheas Park Τournaments, τα τουρνουά που έφεραν πέρσι κοντά τις κορυφαίες Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, επιστρέφουν ανανεωμένα για 2η χρονιά, με πολλές εκπλήξεις και καινοτόμες δράσεις! Η Πάτρα γίνεται ξανά τόπος της μεγαλύτερης μπασκετικής «συνάντησης» των τμημάτων Υποδομών κάθε ηλικίας, με αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες και παράλληλα να συναναστραφούν κοινωνικά και αθλητικά με συναθλητές τους από κάθε γωνιά της χώρας. Όλα αυτά στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, καθώς στα τουρνουά αυτά δεν υπάρχει τελική βαθμολογία, συνεπώς δεν υπάρχουν και νικητές και ηττημένοι.

Η φετινή αρχή θα είναι …γυναικεία υπόθεση, αφού αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν δύο παράλληλα τουρνουά, το «Promitheas Park Τournament Κορασίδων» και το «Promitheas Park Τournament Νεανίδων», με την συμμετοχή 16 και 9 ομάδων αντίστοιχα. Συγκεκριμένα στο τουρνουά των Κορασίδων θα λάβουν μέρος ο Προμηθέας, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΟΑ Χανίων, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Ελευθερία Μοσχάτου, ο Κρόνος Γέρακα, ο ΓΣ Κρόνος, οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , ο Πανιώνιος, ο Πιερικός Αρχέλαος, ο ΑΟ Άνδρου, ο Περιστεριώνας Τήνου, ο Άρης, ο Αίας Αλιβερίου και ο Κεραυνός Στροβόλου από την Κύπρο. Από την άλλη, στο τουρνουά των Νεανίδων θα συμμετάσχουν ο Προμηθέας, ο ΓΑΣ Ανδρογέας, ο ΑΣ Ηρακλής 2000, ο ΚΑΟ Μελισσίων, ο ΑΟ Άνδρου, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής Κοζάνης και ο ΣΚ Νικόπολη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ρόστερ των ομάδων και το αγωνιστικό πρόγραμμα των τουρνουά στην ιστοσελίδα του ΑΣΠ Προμηθέας.

Τουρνουά ΚορασίδωνΟμάδεςΠρόγραμμα

Τουρνουά ΝεανίδωνΟμάδεςΠρόγραμμα

Να σημειωθεί ότι τα τουρνουά είναι υπό την υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ, με την Cosmote να είναι χορηγός επικοινωνίας, ενώ φέτος για πρώτη φορά κατά την διάρκεια τους θα διεξαχθούν All Star Games, που θα περιλαμβάνουν πολλές εκπλήξεις.




Post Top Ad