Funbasket για παιδιά 4-7 ετών στον Έσπερο την Κυριακή - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





16.3.23

Funbasket για παιδιά 4-7 ετών στον Έσπερο την Κυριακή

 


Το μπάσκετ είναι χαρά, χαμόγελο, παιχνίδι και έτσι πρέπει να το μαθαίνουν τα παιδιά. Αυτή είναι και η αποστολή του Fun Basket που συνεχίζει το δικό του ταξίδι και κάνει αυτή τη φορά στάση στην Καλλιθέα!

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στο ΚΓ Έσπερος από τις 09.30 ως τις 13.00 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα που όλοι αγαπάμε με τον σωστό τρόπο.

Το Φεστιβάλ FunBasket απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄ Δημοτικού (4 έως 7 ετών) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν α) όλες οι μαθήτριες και μαθητές των σχολείων και β) αθλήτριες και αθλητές των σωματείων της περιοχής της παραπάνω ηλικιακής ομάδας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους. Κορίτσια μικρά από τα Juniors του συλλόγου μαςθα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. 

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο FunBasket, με παιγνιώδεις ασκήσεις, σε χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από την υπεύθυνη, Ελένη Καλαϊτζάκη.  

Προϋπόθεση συμμετοχής των αθλητών στο Φεστιβάλ, είναι συμπλήρωση φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα, η οποία πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της ΕΟΚ κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο

Post Top Ad