ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΡΟΝΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





4.4.23

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΡΟΝΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 


Με αφορμή την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα αγαπητού σωματείου μετά το πρωτάθλημα Νεανίδων θεωρούμε ότι θα πρέπει να τοποθετηθούμε για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. 

Όπως είναι γνωστό, το πρωτάθλημα φέτος κρίθηκε στα play off μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων προερχόμενων από σωματεία, το καθένα με την δική του ιστορία και πορεία στο μπάσκετ Γυναικών και με πολύ καλή δουλειά σε επίπεδο υποδομών. 

Οι «συγκρούσεις» μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι δυνατές και με πάθος, κάτι που χαρακτήρισε όλα τα παιχνίδια των τελικών. Μέχρι εκεί όμως, εντός γηπέδου! Μας εξέπληξε το γεγονός ότι σχολιάστηκε στην επίσημη σελίδα του φίλου σωματείου, η έλλειψη πνεύματος ευγενούς άμιλλας και ευ αγωνίζεσθαι, κάτι φυσικά που δεν ισχύει. Ο νικητής των τελικών και πρωταθλητής χειροκροτήθηκε στο τέλος του αγώνα, όπως συμβαίνει πάντα σε όλους τους αγώνες που δίνουν οι ομάδες μας ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αντιπάλου και αποτελέσματος.  

Δεν σχολιάστηκε εντούτοις από εμάς, η αντίστοιχη ενέργεια της ομάδας των Νεανίδων καθώς και η συμπεριφορά παραγόντων και υποστηρικτών του φίλου σωματείου, στο περσινό πρωτάθλημα Νεανίδων 2021-22,  όταν οι Εσπερίδες κατέκτησαν το κύπελλο πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του. 

Θεωρούμε λοιπόν ότι τέτοιου είδους δηλώσεις, μπορούν μόνο να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ των δύο σωματείων, εν όψει και των τελικών που θα ακολουθήσουν στην κατηγορία Κορασίδων. Εξάλλου δεν είναι καθόλου απίθανο οι δύο ομάδες να συναντηθούν ξανά στο άμεσο μέλλον σε πρωταθλήματα Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., καθώς και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 

ΥΓ. Η απονομή του Κυπέλου γυναικών Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. γίνεται και στις δύο ομάδες του τελικού, καθώς και στις αθλήτριες τους, οι οποίες βραβεύονται με μετάλλια. Επιπλέον στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αναδεικνύεται και βραβεύεται η MVP και η πρώτη σκόρερ, που μπορεί να μην είναι πάντα από την νικήτρια ομάδα. Συνεπώς και δύο ομάδες παραμένουν στο χώρο της εκδήλωσης για να βραβευτούν.

 

Post Top Ad