ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Ομαδάρα άλωσε το ΣΕΦ 60-56 και έδειξε και χωρίς Μαρ , ποιός είναι το αφεντικό - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





23.1.24

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Ομαδάρα άλωσε το ΣΕΦ 60-56 και έδειξε και χωρίς Μαρ , ποιός είναι το αφεντικό

 




Ομάδα όνειρο με πολλά κιλά προσωπικότητας οι κορασίδες πέρασαν με μια εκπληκτική νίκη 60-56 μέσα στο ΣΕΦ επί του αήττητου ως χθες Ολυμπιακού . Μια εκπληκτική εμφάνιση των κοριτσιών του Θανάση Δήμου που πήραν από την αρχή τα ηνία και ξέφυγαν μέχρι και με 16 πόντους σε μεγάλα διαστήματα της    αναμέτρησης ,ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός φαινόταν παγιδευμένος .  Το ματς φαινόταν να έχει κριθεί στο β΄ μέρος  αλλά ο Ολυμπιακός με συνεχόμενα τρίποντα (εννέα συνολικά) πλησίασε μέχρι και στο καλάθι 56-58 χωρίς να πάρουν όμως ποτέ ψυχολογικό προβάδισμα . Εκεί με καρδιά λιονταριού η ομάδα μας αν και φορτωμένη με πολλά φάουλ (από νωρίς Αράπογλου και Χλιαουτάκη) άντεξε στην αντεπίθεση και με δύο βολές της  Αράπογλου απέδρασε από το ΣΕΦ με μια νίκη τεράστιας σημασίας . Δεν υπάρχουν λόγια για τα κορίτσια μας . Πέραν της φοβερής τριπλέτας Χλιαουτάκη (επέστρεψε  συγκλονιστική)  , Βίγκα (έδειξε και στο rising ότι είναι σε μεγάλο φεγγάρι αλλά ειδικά σε κρίσιμα σημεία ήταν εκπληκτική ) , Αράπογλου (σεληνιασμένη με εξαιρετικές επιλογές παρά την υπέρμετρη κούραση και την προσπάθειά της να μείνει στο ματς φορτωμένη)  ούτε ένα από τα κορίτσια που έπαιξαν δεν υστέρησαν δευτερόλεπτο . Ένα χρόνο μικρότερες αλλά καμμία σημασία αφού είχαν έτοιμα τα νύχια !! Η Τίγκα έπαιξε ζηλευτή άμυνα και έβαλε δύο μεγάλα σουτ (το ένα δεν μέτρησε γιατί πάτησε γραμμή) , η Χατζόγλου  φοβερή , η Κωνσταντακοπούλου και η Φίλντιση σπουδαίες , η Αρχιμανδρίτη ακόμη πιο μικρή αλλά δεν μασάει όπως και η Στεργίου . Στον Ολυμπιακό εκτός κλίματος η Πουραίμη και ας έβαλε δύο τρίποντα φωτιά στο φινάλε , μορφές  Πασχάλη και Κοντογιώργου προσπάθησαν να επιστρέψουν σε ένα ματς και δεν τα κατάφεραν που ο νικητής είχε φανεί από νωρίς και θα ήταν τεράστια αδικία και ατυχία να μην πάρει το ροζ σήμερα . Και όλα αυτά όταν έλειπε η τραυματίας στο χέρι Μαρ Σεγκούρα . Αξίζουν τα εύσημα και σε αυτή και κυρίως στις άγρυπνες φρουρές  Αρσενιάδου , Γεωργινή , Λιανούδη που ήταν στον πάγκο με φόρμα και αν τους έλεγε ο Δήμου μπες , έμοιαζαν πιο έτοιμες από ποτέ να μπουν . Αυτή είναι η ομάδα , η ΟΜΑΔΑΡΑ , όχι γιατί νίκησε αλλά γιατί αυτά τα παιδιά είναι μια τεράστια οικογένεια , είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους που τους αξίζουν μόνο μπράβο και δάκρυα συγκίνησης !!!! 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές που σήμερα έδωσαν ρέστα . Μπράβο και στα κορίτσια του Ολυμπιακού . Μπράβο και στους γονείς στην κερκίδα εκατέρωθεν που με τις κόρνες έκαναν το βοηθητικό ΣΕΦ να μοιάζει με το γεμάτο ΟΑΚΑ !! 

Στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή οι Εσπερίδες και πήραν σαφές προβάδισμα κορυφής διορθώνοντας την γκέλα με τον Κρόνο που μοιάζει πια κακή παρένθεση . Υπάρχει όμως πολύς δρόμος μέχρι το τέλος σε όλα τα πρωταθλήματα RISING , νεανίδων κορασίδων και στον τελικό Κυπέλλου ,. Ευλογημένα τα παιδιά αυτά που είναι τόσο ψηλά και έχουν τέτοια καρδιά να αντιμετωπίζουν σε μια σεζόν πάνω από 15-20 τελικούς !!! Να έχουν υγεία και όλα θα πάνε καλά ....

Διαιτητές : Μπερέτσος , Ιωάννου

Δεκάλεπτα : 15-19, 26-34, 38-50, 56-60

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Καγιαμανίδης, Μαρτσέλης): Κάστορα Ε. 5, Κάστορα Φ. 1, Πουραίμη 7(2), Πασχάλη 14(1), Κατσικαρέλη 5, Κοντογεώργου 16(4), Κωνσταντουδάκη 2, Βουγιούκα Β. 6(2), Βουγιούκα Ε.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου Χλιαουτάκης) :Τίγκα 3(1) , Αράπογλου 16, Χλιαουτάκη 19, Βίγκα 15, Φίλντιση , Αρχιμανδρίτη , Κωνσταντακοπούλου 2, Στεργίου Χρύσα , Χατζόγλου 5(1)  














Post Top Ad