ΝΕΑΝΙΔΕΣ : Μετά από συγκλονιστική προσπάθεια έχασαν το ματς και τον τίτλο 57-51 από τον πρωταθλητή Κρόνο (VIDEO -ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





4.4.24

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : Μετά από συγκλονιστική προσπάθεια έχασαν το ματς και τον τίτλο 57-51 από τον πρωταθλητή Κρόνο (VIDEO -ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)






 

Παρά την ηρωϊκή προσπάθεια οι νεανίδες μας  γνώρισαν την τρίτη ήττα από τον γηπεδούχο Κρόνο Αγ. Δημητρίου με 57-51 σε ματς που έγινε θρίλερ στο νέο κλ. Αγίου Δημητρίου και έχασαν μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή νεανίδων . Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας είχε περισσότερα κακά διαστήματα απόδοσης από καλά και όλα κρίθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο όταν το 31-29 έγινε με σερί 17-2 48-31 . Η ομάδα μας αντέδρασε μείωσε σε 55-51 με υπερπροσπάθεια στο τελευταίο λεπτό (7-20) και είχαν την ευκαιρία να μειώσουν και στον πόντο με τρίποντο που όμως ηταν άστοχο και εκεί όλα τελείωσαν .   Ο Κρόνος φάνηκε πιο αποφασιστικός , πιο συγκεντρωμένος αλλά για μια ακόμη φορά η ομάδα μας έδειξε πάθος δύναμη και πήγε να γυρίσει το ματς αλλά δεν πρόλαβε .  Για αυτο αξίζουν τα εύσημα οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ. Άλλωστε έπεται συνέχεια και σύντομα  και είμαστε βέβαιοι ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου θα εκπροσωπήσει την ΕΣΚΑΝΑ στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων ενώ οι δευτεραθλήτριες  Εσπερίδες Καλλιθέας θα επιχειρήσουν όπως και πέρυσι να προκριθούν και αυτές από το τουρνουά στα τέλη του μήνα με Άρη Θεσσαλονίκης και τον δεύτερο της ΕΣΚΑ ( Μελίσσια) . 

Σύντομα επίσης αρχίζει και η διαδικασία των play off των κορασίδων όπου η ομάδα μας ήταν πρώτη στην κανoνική περίοδο και έχει και εκεί μεγάλες βλέψεις . 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων . 

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. -ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 57-51 

Διαιτητές : Κιουλάφας, Μαυρέλης

Δεκάλεπτα : 18-13, 31-26, 48-38, 57-51

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ανδρεοπούλου , Τσαμπούρη): Στολίγκα 20(2) , Τσιρογιώργη , Ανδρέου 13(1) , Προδρομίδη , Φουστέρη , Τουμπανιάρη  , Ζαφείρη 10(2) , Θεοδωροπούλου 6, Σταθοπούλου 8(1)

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσεμπέρης, Δήμου):  Γεωργινή , Αράπογλου , Διαγούπη , Σεγκούρα 13(1),  Λιανούδη 10, Μάνου , Μουστάκα , Αρσενιάδου 17(2) , Βίγκα 4, Χλιαουτάκη 7


























































Post Top Ad