Νεανίδες : Ντέρμπι κορυφής με νικητή στο φινάλε τον Πανιώνιο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





24.11.11

Νεανίδες : Ντέρμπι κορυφής με νικητή στο φινάλε τον Πανιώνιο


Ντέρμπι αηττήτων της α΄ φάσης νεανίδων , έγινε στην Καλλιθέα όπου ο Πανιώνιος πήρε στο τελευταίο λεπτό την νίκη με 41-38 σε ένα ματς εξαιρετικά νευρικό με πολλά λάθη εκατέρωθεν όχι αντάξιο ποιοτικά της αδιαμφισβήτητης αξίας των δύο ομάδων , που φάνηκαν αγχωμένες και ανέτοιμες . Κάτω του μετρίου η διαιτησία που δεν στάθηκε στο ύψος της και αδίκησε τις Εσπερίδες σε κρίσιμα σημεία χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα . 

Η ομάδα μας ήταν μέσα στην γενική μετριότητα συνολικά καλύτερη αν και φορτώθηκε με σωρεία φάουλ και είχε το προβάδισμα για 38 λεπτά (38-33) . Εκεί έδειξε κούραση και νευρικότητα ενώ οι διαιτητές ήταν εκτός λογικής αγώνα . Μπορεί το ματς να ήταν καθαρά διαδικαστικό αφού στην τελική φάση δεν μετρούν τα αποτελέσματα αυτά αλλά ο εκνευρισμός ήταν έντονος παρότι οι γονείς και φίλαθλοι αντιμετώπισαν τα σφαλτσοσφυρίγματα με στωϊκότητα και συγκρατημένη αγανάκτηση που δεν εκδηλώθηκε . Υπήρχε δίκαια αυτοκριτική αφού τα σημαντικά ματς καθυστερούν . 

Το δεδομένο είναι πάντως ότι και οι δύο ομάδες έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης . Πρώτες σκόρερ εκετέρωθεν η Μελίνα Κόλλια και η Ιωάννα Τσιαδή ενώ καθοριστικά καλάθια πέτυχε στο φινάλε η Σαρτζετάκη .

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ –ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 38-41
Διαιτητές: Καρακωνσταντόπουλος , Κλαδιανός

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Ζεβαχιργιάν 2, Οικονομάκη Κλ. , Τριανταφύλλου , Αμανατίδη 2 , Κολλάτου 11(1), Οικονομάκη Ζ. 4, Γιαννακοπούλου , Ξεπαπαδέα , Παπαϊωάννου , Κόλια 17 , Μαντά 2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλιάτης , Λόξα): Ρίζου Α. , Κήτσιου 4, Τσιαδή 12(1), Παυλοπούλου 8. Σαρτζετάκη 5, Σταμάτη 4, Κόνιαλη 2, Ρίζου Χ. 4 , Γρηγορίου 2

Post Top Ad