Με ανατροπή οι νεανίδες 54-47 το Γαλάτσι πέρασαν στον τελικό του ACS - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad
3.1.13

Με ανατροπή οι νεανίδες 54-47 το Γαλάτσι πέρασαν στον τελικό του ACSΗ μικτή κορασίδων νεανίδων με απούσα την Μελίνα Κόλια (αγωνιζόταν στο ACS)  παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση (εξαίρεση η άμυνα του β΄ μέρους) νίκησε 54-47 το Γαλάτσι που είχε καλή απόδοση στο α΄ μέρος παρά την απουσία των αδελφών Στέλλας  και Βάσως Φουράκη(πολύ καλή η Γεωργιάδου) . Η Κολλάτου ήταν εύστοχη από μακριά , η Σταμάτη ανέβηκε και επιθετικά και γενικά η  άμυνα στο β΄ μέρος ήταν εξαιρετική .


Μοιραία το εξαιρετικό στο α΄ μέρος Γαλάτσι (φάνηκε η δουλειά του Χρυσικάκη στα κορίτσια που έχουν εικόνες) κουράστηκε και η φθορά από τα φάουλ ήταν εμφανής οπότε η νίκη της ομάδας μας ήρθε φυσιολογικά. 

Ο Ίκαρος προκρίθηκε στον τελικό (Παρασκευή 15.00) όπου θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια ομάδα του ACS που νίκησε 59-55 τον Παναθηναϊκό .Γενικό συμπέρασμα ότι όλες οι ομάδες λόγω των εορτών παρουσιάζουν σημεία ανετοιμότητας και μοιραία το θέαμα δεν ήταν το πρέπον .

 Οι απουσίες μοιραία ήταν σε βάρος της ποιότητας σε μια διοργάνωση που χωρίς άλλο έχει συγκεντρώσει πολλές ταλαντούχες ομάδες.  
Δεκάλεπτα : 19-9, 32-17, 42-34, 47-54 
Post Top Ad