Σκορ και θέαμα και πρώτο το ACS στο τουρνουά με νίκη 78-71 επί του Ικάρου Καλλιθέας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





4.1.13

Σκορ και θέαμα και πρώτο το ACS στο τουρνουά με νίκη 78-71 επί του Ικάρου Καλλιθέας



Στον τελικό του του τουρνουά ACS σε ένα ματς πολύ ποιοτικότερο από πολλά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια , οι διοργανώτριες του ACS επικράτησαν 78-71 της μικτής νεανίδων και κορασίδων  του συλλόγου μας Ικάρου Καλλιθέας . Καμία σχέση ο αγώνας αυτός με τους δύο προημιτελικούς όπου μπορεί το ACS αλλά και Ίκαρος να προκρίθηκαν σε βάρος Παναθηναϊκού και Γαλατσίου αλά δεν απέδωσαν ικανοποιητικά . Το χθεσινό ματς είχε θέαμα ψηλό σκορ καλό μπάσκετ, οι προπονητές Δημητρόπουλος και Κόμης χρησιμοποίησαν όλα τα κορίτσια τους   και με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες είχαν περισσότερες από 10 διεθνείς των μικρότερων Εθνικών ομάδων έπαιξαν αντάξια της γαλανόλευκης που τιμούν χωρίς άλλο σε κάθε ηλικία (κορασίδων , νεανίδων , παγκορασίδων) . Φασούλα , Παυλοπούλου , Κόλια , Μαντά , Κολλάτου , Οικονομάκη , Στεφάνου , Σταμάτη , Θεοδώρου αλλά και γενικά όλες οι αθλήτρις εκατέρωθεν έδωσαν απολαυστικά δείγματα της αξίας τους και έκαναν να νοιώσουν άτυχοι όσοι δεν βρέθηκαν στο ζεστό κλειστό των εκπαιδευτηρίων στην Αγ. Παρασκευή . 
Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε στον σύλλογό μας τόσο ποιοτικά κορίτσια που αγαπούν το μπάσκετ και όσο παραμένουν συνεπείς στην προπόνηση και το παρκέ είναι αδύνατον να μην βρίσκονται στην κορυφή της διάκρισης . 
 Το ACS είχε από νωρίς το προβάδισμα και η ομάδα της Καλλιθέας παρακολουθούσε …διακριτικά αλλά έγινε πιο τολμηρή στα τελευταία λεπτά όταν πλησίασε 72-69 αλλά ως εκεί .
Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός με τοπ σκόρερ την Ακρίβου αλλά χωρίς και πάλι την Χριστινάκη νίκησε 60-44 το Γαλάτσι που δεν είχε και πάλι τις αδελφές Φουράκη .















Post Top Ad