Αγγαρεία ο τελικός της παρηγοριάς, σημαντικός για το νησί αλλά όχι για τις γυναίκες μας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





16.3.14

Αγγαρεία ο τελικός της παρηγοριάς, σημαντικός για το νησί αλλά όχι για τις γυναίκες μας


Περισσότερο με αγγαρεία έμοιαζε ο μικρός τελικός όπου όπως αναμενόταν ο Ιπποκράτης Κω επικράτησε με άνεση 70-39 . Με εξαίρεση το αμφίρροπο α΄ δεκάλεπτο το ματς ήταν μονόλογος για τον Ιπποκράτη που παρηγορήθηκε από τον αποκλεισμό του ημιτελικού κατά τις γηπεδούχες άδικο . Η γυναικεία μας ομάδα χωρίς την Ντάναμ ,   πήγε στο νησί όχι για να διεκδικήσει κάτι αλλά γιατί απλά έπρεπε να πάει και φάνηκε και στον μικρό τελικό . Το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό αλλά το πώς με την εικόνα στο φάϊναλ φορ θα επιδιώξουμε  μια επική ανατροπή για να μείνει στην κατηγορία  σε μια βδομάδα  κόντρα στον ¨Αρη εκτός και αν όντως έχουν στο μυαλό τα πλέϊ άουτς . Πάντως αυτός ο Ίκαρος σίγουρα δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός  . Στα τελευταία λεπτά το κοινό που γέμισε και πάλι τις εξέδρες αποθέωσε τον Ιπποκράτη, σε ένα χειροκρότημα που άξιζε η ομάδα της Κω  
Δεκάλεπτα: 9-11, 15-35, 29-48, 39-70
Διαιτητές : Φραγγούλη , Γρίβα , Φάκαρος
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (Ρουμπελάκης): Σταμάτη 2, Καλογήρου, Δελή 3 (1), Αθανασίου 3 (1), Κολλάτου 4, Παπαϊωάννου 1, Νιάρχου, Σαλιάϊ  4, Γιαννακοπούλου 10, Πασχοπούλου 2, Κυριακοπούλου 10 (1)
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 12, Γαβριηλίδου, Μπαλάσα 3 (1), Πατμίου 2, Ισκιόγλου 9, Κεχαγιά 9, Σβύνου, Δρεττάκη 4, Ρασίντ 24, Κουφογιάννη 7
Στα προβλήματα στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής μας  Γιώργος Ρουμπελάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Ιπποκράτη.

«Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εξαιτίας των προβλημάτων που είχαμε. Θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα συνολικά στους αγώνες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη και στους διοργανωτές», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας του Ικάρου.

Post Top Ad