No Dunham no party και ήττα-αποκλεισμός με κάτω τα χέρια από την ΑΕΣ Ελληνικού (43-80) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





16.3.14

No Dunham no party και ήττα-αποκλεισμός με κάτω τα χέρια από την ΑΕΣ Ελληνικού (43-80)


H απουσία της Ντάναμ μετέτρεψε την γυναικεία μας ομάδα από αουτσάϊντερ σε σάκο του μποξ και γνώρισε βαριά ήττα με 80-43 από την ανώτερη ΑΕΣΕΛ.  Παρά το καλό της ξεκίνημα που εξέπληξε πολλούς (19-18 στο 10΄ με μεγάλη ευστοχία από την περιφέρεια   ) η συνέχεια ήταν μάλλον αναμενόμενα αποκαρδιωτική . Με σερί 4-30 η πρώτη στην  κανονική περίοδο ομάδα του Ελληνικού τελείωσε κάθε πιθανότητα διεκδίκησης από το ημίχρονο . Σκορ 23-48 και το πεπρωμένον φυγείν αδύνατο . Το πήραν απόφαση οι κοπέλες μας και παρέδωσαν τα όπλα με εξαίρεση την  16χρονη Κολλάτου που ήταν μαζί με την Σοφία Κυριακοπούλου ότι καλό είχε να δείξει η ομάδα .Το υπόλοιπο ήταν απλά διαδικαστικό και η Καπογιάννη βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τις βασικές ενόψη τελικού Το 13/30 τρίποντα της ΑΕΣΕΛ τα λέει όλα για την νικήτρια που είχε τοπ σκόρερ την Σταμάτη ενώ η Χαλιβέρα έπαιξε ελάχιστα και δεν ξανάπαιξε λόγω ενός μικροτραυματισμού.Η Νικολαίδου στο διάστημα που έπαιξε έκανε πάρτι αφού δεν είχε αντίπαλο μέσα στο ζωγραφιστό ενώ όσες έπαιξαν δεν υστέρησαν  .
Δεκάλεπτα: 19-18, 23-48 (ημιχ.)  31-65 , 43-80
Διαιτητές: Αποστολίδης, Φραγγούλη , Φάκαρος
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης):  Σταμάτη 2 , Καλογήρου , Δελή 3(1) , Αθανασίου , Κολλάτου 10(2/5τρ.), Παπαϊωάννου , Νιάρχου . Σαλιάϊ 4(1) , Γιαννακοπούλου 5, Πασχοπούλου 1, Κυριακοπούλου 18(2)
ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Καπογιάννη):  Γκοτζή 3(1), Σταμάτη 19(5) , Σπυριδοπούλου 7(1) , Ρουμπελάκη 6(1) , Παντέλη 3, Μπαλτά 9(3), Νικολαίδου 9, Χαλιβέρα , Τζόνσον 10, Μπόνη 11(2), Θεοδώρου 2, Λούκα 1
Η εμφάνιση σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη αλλά δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε ειδικά με την απουσία της Χέϊλι Ντάναμ που έμεινε στην Αθήνα . Σήμερα ο μικρός τελικός που φυσικά πλέον δεν έχει την παραμικρή σημασία και ακολουθεί ο μεγάλος τελικός στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή . 
Αγώνας ζωής η θανάτου . Μπορούν να αφυπνιστούν οι κοπέλες μας . Δεν τους αξίζει να παίζουν για την παραμονή καιρός να το δείξουν ...
ΔΗΛΩΣΕΙΣ 
Κατερίνα Δελή : «Συγχαρητήρια στο Ελληνικό, έχει μια καλή και δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Ικαρο που έπαιξε και με τις νεαρές παίκτριες και δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Η ομάδα αξίζει να μείνει στην Α1 κατηγορία και θα προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ελληνικό».
Γιώργος Ρουμπελάκης : «Συγχαρητήρια στο Ελληνικό για την πρόκριση, εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο και μακάρι να πάρει και το πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου για την προσπάθεια. Χθες κάναμε διπλό στην προπόνηση μετά από ένα μήνα. Θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μπράβο στα μικρά κορίτσια που αγωνίστηκαν. Μπορούν να έχουν θέση στην ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Κω για τη διοργάνωση».




Post Top Ad