Πανάξια δεύτερες οι κορασίδες στην regular season με επιβλητική εμφάνιση 76-29 επί του Πανιωνίου - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





16.3.14

Πανάξια δεύτερες οι κορασίδες στην regular season με επιβλητική εμφάνιση 76-29 επί του Πανιωνίου



Με επιβλητική νίκη 76-29 επί του Πανιώνιου έκλεισαν την κανονική περίοδο οι κορασίδες μας και με ρεκόρ 15 νίκες 5 ήττες είναι οριστικά δεύτερες που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας μέχρι ημιτελικό αλλά όχι τελικό . Η εμφάνιση των κοριτσιών μας ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική και έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον τόσο για τα παιδιά όσο και για όσους αγαπούν αυτήν την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν να προοδεύει . Ναι αυτή η ομάδα που όλοι χαρήκαμε σήμερα δείχνει να φορμάρεται την ιδανική περίοδο και με την προσθήκη της εμβληματικής ηγέτιδας την Ευγενία Κολλάτου που με αυτή οι κορασίδες είναι δύο σερί χρόνια πρωταθλήτριες Ελλάδας και χωρίς αυτήν κατάφεραν οι υπόλοιπες φέτος όλη τη χρονιά να φτάσουν στην πολύ τιμητική δεύτερη θέση σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα .

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ένα τέτοιο παιδί στα πλέϊ οφ , ένα παιδί που έχει αποδείξει την αξία του και το ταλέντο του αλλά και τις αγνές προθέσεις του και νοοτροπία του που ξεπερνά την ηλικία του γιαυτό και είναι η μοναδική κορασίδα από την εποχή της Καλέντζου στο Παγκράτι που έχει κερδίσει με το σπαθί της σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην Α1 . Προσοχή όμως με ακόμη πιο μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά από όλες τις άλλες κοπέλες που έχυσαν πολύ ιδρώτα για να φτάσουν εδώ και τώρα θα έχουν μια ακόμη σπουδαία ώθηση για διεκδίκηση ψηλότερων στόχων , γιατί και αυτές έχουν είτε πείρα είτε προσόντα είτε ταλέντο είτε όλα μαζί . Από δω και πέρα , ότι παραπάνω καταφέρουν και μπορούν πολλά παραπάνω θα είναι ένσημο αξίας και σοβαρής δουλειάς , ταλέντου και αξιοπιστίας .Δούλεψαν σκληρά και το δικαιούνται .Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι στον αθλητισμό είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να είσαι κάθε χρονιά παρών, κάθε χρονιά και λίγο καλύτερος και να μην σταματάς ποτέ να προσπαθείς.

Αρκετά ασχοληθήκαμε λοιπόν με την συνέχεια .
Χάρμα ιδέσθαι ήταν σήμερα όλα τα κορίτσια και ειλικρινά γέμισαν χαρά και αισιοδοξία κάθε φίλο αυτής της ομάδας . Μπράβο σε όλες όχι για το όντως σαρωτικό 76-29 όσο για την σοβαρότητα , την διάρκεια , το πάθος, τις καλές συνεργασίες και την διατράνωση του όρου ΟΜΑΔΑ όπως αυτή πρέπει να είναι . Η εμφάνιση σήμερα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει φάρο αισιοδοξίας για το πολλά υποσχόμενο μέλλον.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 76-29
Δεκάλεπτα: 15-10, 36-13, 55-17, 76-29
Διαιτητής : Ελευθερίου
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γωνιωτάκη): Νικολαίδου 8, Καραμπάτσου 10 , Σταυροπούλου 10 ,Τσελεπίδου 6 , Χατζηβασιλείου 4 , Στεφανίδου 6,Σούλτη 4, Λεμπέση 11, Τζινλή 2, Παπαδημητρίου 2, Κρινά 5, Λέκα 8
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γεωργίου, Χαλιβίδου): Κουτσοσίμου, Ολυμπίου 2, Στυλιανουδάκη, Καμπαδάκη 3, Αντωνιάδου 4, Μαλανδράκη 2, Λέκα 9, Αγγελίδη, Ξένου 1, Καραμήτρου 6, Τζανακάκη, Παντελή 2.















Post Top Ad