ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ : Κρίμα και άδικο χάθηκε ο γίγαντας Παναγιώτης Κριτσιδήμας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.12.15

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ : Κρίμα και άδικο χάθηκε ο γίγαντας Παναγιώτης Κριτσιδήμας

Ο πόνος είναι ανείπωτος . Το χτύπημα οδυνηρό   . Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ πενθεί από το πρωί την απώλεια ενός από τους σημαντικότερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ,  ΚΥΡΙΟΥΣ που βρέθηκαν σε αυτόν τον σύλλογο και τον υπηρέτησαν σαν να τον ίδρυσαν σαν να ήταν αυτοί που τον ξεκίνησαν .Τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ  ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟ και ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ .
 Είναι κρίμα και άδικο ένας  άνθρωπος 53 χρόνων με τόσα όνειρα τόσες φιλοδοξίες να χάνεται τόσο άδικα ενάμισι μόλις χρόνο μετά την απώλεια σε ίδια περίπου ηλικία άλλου σπουδαίου παράγοντα του συλλόγου μας του Φίλιππου Γιαννακόπουλου . Κουράγιο στην γυναίκα του Ράνια στα παιδιά του Νικόλα και Αθηνά (αθλήτριά μας στις κορασίδες) να συνεχίσουν  να τον αγαπούν όπως και όλοι εμείς που τον ζήσαμε τον σεβαστήκαμε τον αγαπήσαμε γιατί το άξιζε . Πόσο άδικο και κρίμα ...
Η νεκρώσιμος τελετή θα γίνει την Τρίτη  15 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστού . 





ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 
Πως γίνεται ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε σκάρτα τρία  χρόνια με ένα αθλητικό σύλλογο , να γίνει τόσο αγαπητός,  τόσο φίλος , να κερδίσει την εκτίμηση όλων , να δεθεί τόσο πολύ με τον κόσμο  και το σωματείο; Όποιος  γνώρισε τον Παναγιώτη Κριτσιδήμα,  ξέρει πολύ καλά πόσο εφικτό και αληθινό είναι αυτό . Το πέτυχε γιατί είχε αισιοδοξία,  χαμόγελο ,  φοβερή φλόγα , ασίγαστο πάθος και έδωσε μια νέα προοπτική στην ομάδα μας , από την κορυφή ως τις υποδομές,  γιατί ήξερε να την μεταδώσει . Ο λαός λέει : «αλίμονο σε αυτούς που μένουν» . Διαφωνώ ! Ίσα ίσα! Αυτοί που μένουν είναι εκείνοι που πρέπει να συνεχίσουν το έργο του,  που έχουν την ευχή του να κάνουν τα όνειρά του πραγματικότητα. Πρώτα από όλα η οικογένειά του, η γυναίκα του τα παιδιά του .Μετά ο σύλλογος .   Ένα πράγμα πάντα φοβόταν ο ατρόμητος αυτός άνθρωπος και το έλεγε παντού .
« Μπορώ να πετύχω τα πάντα , όποιος θέλει ακολουθεί . Δεν θέλω όμως να είμαι μόνος μου.» Και ήρθε η ώρα να του αποδείξουμε ότι δεν θα μείνει ποτέ μόνος του . Γιατί αυτός , είναι πάντα ΕΔΩ μαζί μας , είναι πλέον σύμβολο για την οικογένεια  του, τους  φίλους του και ο σύλλογός μας ανήκει πλέον και στην οικογένεια και στους  φίλους του . Πραγματικό προνόμιο . Τα σύμβολα ευτυχώς είναι πάντα στις καρδιές μας , οι ομάδες μας θα είναι πάντα κάτω υπό την προστασία του αλλά και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα στα πρακτορεία προπό . Γράφει η αφίσα : « ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ …» Και εμείς θα είμαστε μαζί   γιατί αυτό πρόσταξε ο μεγάλος Παναγιώτης Κριτσιδήμας. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ! Θα είναι πάντα δίπλα μας και θα τον κάνουμε υπερήφανο γατί έτσι ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΟΝΑ-ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ Κ ΑΡΧΙΖΕΙΣ Κ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Κ ΚΡΟΥΑΣΑΝ..ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ..ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΦΙΛΩΝ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ/ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ..ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΤΥΧΗ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΕΑΣ..ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ...ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΟΝΕΙΡΩΝ.." ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ" ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ.."ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ"..Κ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ..ΤΡΕΧΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ..ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..ΤΑΦΟ ΙΝΔΟΥ..Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΕΡΑΚΑ Κ ΚΗΦΙΣΙΑ. Κ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ..ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ.."ΔΕΝ ΠΑΜΕ Κ ΕΚΕΙ?..ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ 2005"..ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ Ο ΙΚΑΡΟΣ..ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΕΝΟ BOSS..ΣΕ ΕΜΕΝΑ..ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ..ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..ΠΑΝΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙΣ Κ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ..ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ..

ΑΘΗΝΑ ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ 
Θα σε αγαπαω για παντα..Και θα εισαι παντα ο λογος να υπαρχω..Ακομα και αν δεν εισαι διπλα μου πια..Ησουν ο καλυτερος που θα μπορουσαμε να εχουμε..Ο καλυτερος..Και θα σε θυμαμαι ΠΑΝΤΑ.παντα!ευχομαι να εισαι περηφανος για μενα..Και θα συνεχισω να σε κανω..Ξερω πως με βλεπεις,παρολο που εγω οχι.Ξερω ποσο χαιροσουν να με βλεπεις να παιζω..Ξερω πως χαιροσουν το καθε λεπτο..Και θελω να εισαι παντα εκει να με βλεπεις..Ακομα και αν δεν εισαι στον παγκο.Σου υποσχομαι πως θα γινω οσα σου ελεγα..Θα ειμαι πιο δυνατη.. Να μας προσεχεις..θα μου λειψεις Μπαμπα!

ΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Το πρώτο σαββατοκύριακο χωρίς τον Παναγιώτη, και πώς να αρχίσω!! 2013 τελικός παγκορασιδων Ίκαρος-Κρόνος,τα κορίτσια μας έχουν χάσει και η κόρη μου εκλαιγε απαρηγορητη... εξω από το δακ Γλυφάδας ο Παναγιώτης άγνωστος σε μας την αγκαλιαζε και την παρηγορουσε... τέλος του 2013 ήλθε στην παρέα μας.. η χαρά μας απερίγραπτη... τον καμαρωνα γιατί στήριζε οικονομικά, ηθικά, οργάνωνε και ετρεχε ακούραστος σε ολα τα επίπεδα να μην λείψει τίποτα στα παιδιά του (τα κορίτσια των Εσπερίδων)...σε κάθε αγώνα αγωνιούσε για όλες τις αθλήτριες της ομάδας... όμως στο τέλος, πάντα ήταν με ενα χαμόγελο στο πρόσωπο του. Τον γνώριζα λίγο καιρό όμως νιωθω οτι έχασα εναν καλό φίλο και εναν πολύτιμο συνεργάτη. Είμαι σίγουρη, οτι απο δω και πέρα θα είναι κοντά μας σε καθε αγώνα και θα μας προσέχει όλους απο εκεί ψηλά! Καλό σου ταξίδι.... Αννα Ιφου-Σταυροπουλου

Post Top Ad