Στο «Κοράλλι» θα γιορτάσουν οι Εσπερίδες- Όλοι στην γιορτή του γυναικείου μπάσκετ ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.12.17

Στο «Κοράλλι» θα γιορτάσουν οι Εσπερίδες- Όλοι στην γιορτή του γυναικείου μπάσκετ ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !!

«Στο εξαιρετικό μουσικό μεζεδοπωλείο Κοράλλι (Αγαμέμνονος & Κολοκοτρώνη 19, 17675 Καλλιθέα) θα αποχαιρετήσουν στις 15 Δεκεμβρίου από τις 9 το βράδυ, το 2017 οι Εσπερίδες Καλλιθέας.

Σε μια βραδιά γεμάτη ζωντανή ελληνική μουσική και εορταστικά events οι αθλήτριες οι προπονητές, η διοίκηση της ομάδας, αλλά και όσοι ακόμη άνθρωποι του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα γευτούν εξαιρετικό φαγητό και θα περάσουν πολύ καλά σε μια οικογενειακή βραδιά. Τιμή κατ' άτομο 25 ευρώ (με πλήρες μενού, ποτά, αναψυκτικά και ένας λαχνός δώρο), ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση και για τα events της βραδιάς. Ελάτε να στηρίξετε τις Εσπερίδες Καλλιθέας και να γιορτάσετε καλοσωρίζοντας το 2018! Σας περιμένουμε!»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Κ. ΣΑΒΒΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ 6932-389668

Post Top Ad