ΝΕΑΝΙΔΕΣ : Και όμως γυρίζει ! Οι Εσπερίδες στο Πανελλήνιο νεανίδων δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.4.23

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : Και όμως γυρίζει ! Οι Εσπερίδες στο Πανελλήνιο νεανίδων δεύτερη συνεχόμενη χρονιά !

                                        Προφητική φωτογραφία της Παρασκευής . Ο Ανταίος έστειλε 

                                 τις Εσπερίδες στο Πανελλήνιο με την  νίκη επί του ¨Αρη 


Και όμως γυρίζει ... Τρανή απόδειξη η νίκη σήμερα στο Μετς  του Ανταίου επί του Άρη με 55-53 και η πρόκριση της ομάδας νεανίδων των Εσπερίδων στο Πανελλήνιο που θα γίνει την εβδομάδα μετά το Πάσχα (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν την Κρήτη) . Οι κοπέλες μας στην τριπλή ισοβαθμία με Άρη και Ανταίο πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο . Μετά την χθεσινή τους ήττα μόνο αν έχανε ο Άρης από τον Ανταίο θα έπαιρναν την πρόκριση και τα κορίτσια του Ανταίου παρότι γνώριζαν ότι για να προκριθούν ήθελαν διαφορά 30 πόντων , έπαιξαν για την νίκη για την αξιοπρέπεια και την πήραν με μορφές τις Κουβόρντε και Εραρούϊ Κ .Respect !!! 

Αποδόθηκε λοιπόν δικαιοσύνη , αφού οι πλήρεις Εσπερίδες Καλλιθέας με Σεγκούρα , Λιανούδη και Χλιαουτάκη που απουσίαζαν δύσκολα θα έχαναν την πρόκριση (η απουσία της Αρσενιάδου που παρεμπιπτοντως κλείνει 6 μήνες απ[ό το χειρουργείο της το Σάββατο 15.04.23 ούτε καν την αναφέρουμε ) . 

ΑΝΤΑΙΟΣ -ΑΡΗΣ ΘΕΣΣ.   55-53

Διαιτητές: Ανδρεόπουλος-Αντωνέλου

Διαιτητές: 18-20, 27-30, 48-41, 55-53

ΑΝΤΑΙΟΣ  (Διαμαντής): Ομπιεφούλε, Ναντί 2, Ανίγκμπο, Κουβόρντε 26(1), Εζεοντίκε, Εραρούι Β. 3(1), Ουγκούου, Εραρούι Κ. 17(1), Αναζόντο 7(1).

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣ.  (Τσαμπούρη): Μπαλτζή, Κερασοβίτη 18(1), Παρακεντέ 7, Βαλαβάνη 9, Τσαχτσίρα, Γκατζιώνη, Καλογήρου 5(1), Παπαχρήστου 2, Γιάνταη, Τόλιου 12, Βλάχου.

Η κλήρωση για το πανελλήνιο (της Κρήτης ? κανείς δεν ξέρει σίγουρα) θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ και θα έχουμε σύντομα νεότερα . 

Οι οκτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων την εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι:

Παναθηναϊκός, Παναθλητικός, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ολυμπιακός Βόλου, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Προμηθέας Πατρών , Εσπερίδες και εκτός απίθανου απροόπτου (παίζει αύριο Μ. Δευτέρα με τον σαφώς υποδεέστερο Βούρειο Χίου) ο Ανδρογέας Ηρακλείου Κρήτης

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ
1. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-1 3  109- 99
-----------------------------------------------------------
2.   ΑΡΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-1  3  119-113
3. ΑΝΤΑΙΟΣ 1-1  3   88-104



Post Top Ad