Βελούδινο διαζύγιο για Εσπερίδες και Νανάκο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





5.3.11

Βελούδινο διαζύγιο για Εσπερίδες και Νανάκο

Αναπάντεχο όσο και βελούδινο ήταν το διαζύγιο ανάμεσα σε Εσπερίδες και Σταύρο Νανάκο . Ο απόλυτα επιτυχημένος την τελευταία διετία τεχνικός ανακοίνωσε την παραίτησή του στον επίσης απερχόμενο πρόεδρο του συλλόγου κ. Αποστολίδη (μόλις λίγες εβδομάδες η θητεία του) , αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις του τελευταίου σε θέματα οικονομικής φύσης . Το διαζύγιο όσο ξαφνικό και αν ήταν και φυσικά χωρίς την παραμικρή αγωνιστική αιτία , δεν είχε εντάσεις αφού οι σχέσεις συλλόγου και προπονητή , παρέμειναν και θα είναι και στο μέλλον εξαιρετικές .

Ο σύλλογος της Καλλιθέας σε ανακοίνωσή του αναφέρει : «Ο Σταύρος Νανάκος είναι ένας σπουδαίος και απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας και η αποχώρησή του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για όλους . Θα μείνει στις καρδιές όλων στο Δ.Σ. γιατί πέρα από άψογος και εξαιρετικός προπονητής υπήρξε σε όλη την θητεία του και με αντίξοες συνθήκες , ένας τίμιος και ευσυνείδητος άνθρωπος που αγαπήθηκε δικαιολογημένα από όλους . Ειλικρινά λυπόμαστε που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει αλλά του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την σταδιοδρομία του όπως την τελευταία διετία στις Εσπερίδες για την οποία του αξίζουν μόνο εύσημα . Του δείξαμε εμπιστοσύνη και μας δικαίωσε και με το παραπάνω.

Παράλληλα λόγω της άμεσης συνεργασίας με τον Σταύρο Νανάκο από ηθικής άποψης, ήρθε και η παραίτηση ενός επίσης άξιου επαγγελματία του συνεργάτη του Δημήτρη Λαγοπόδη για τον οποίο αξίζουν επίσης μόνο έπαινοι και ευχαριστίες αφού επιτέλεσε τεράστιο έργο . Ευχόμαστε και σε εκείνο ανάλογη συνέχεια και ελπίζουμε η εμπειρία του στις Εσπερίδες να αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο για μελλοντικές του επιτυχίες . Να ναι καλά και οι δυό τους και ευχόμαστε ολόψυχα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας .»

Post Top Ad