Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η Εθνική γυναικών και η Ανθή στην Κω - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.5.11

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η Εθνική γυναικών και η Ανθή στην Κω



Tο πλέον ιστορικό φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 ο Ιπποκράτης Κω. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου θα τεθούν αντιμέτωπες με την… Εθνική μας ομάδα, σ' ένα παιχνίδι- γιορτή για όλους. Το ματς  κλείστηκε πρόσφατα από τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Δρόσο και τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι είδαν με θετικό μάτι τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα γιορτής και φιέστας για ολόκληρο το νησί της Κω. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή μία ομάδα από τα Δωδεκάνησα να παίξει απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο θα αγωνιστεί η δική μας Ανθή Χατζηγιακουμή (σπουδαία τομή για τον σύλλογό μας) . 
Όπως είναι εύλογο η Εθνική μας ομάδα θα ταξιδέψει στην Κω με όλα τα… «αστέρια» της και συγκεκριμένα με 17 αθλήτριες, αφού τόσες επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας. Η «επίσημη αγαπημένη» από 3-5 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Κω για το διεθνές τουρνουά με το Ισραήλ και την Ιαπωνία, ενώ με την ευκαιρία του ρεπό στις 3 Ιουνίου, θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη. Στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού δεν θα «πέφτει» καρφίτσα, αφού ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο συγκινήσεις μπορεί να προσφέρει. Ήδη οι άνθρωποι του Ιπποκράτη προετοιμάζονται εντατικά τόσο για το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα, όσο και για το διεθνές τουρνουά.
Φυσικά για τις αθλήτριες του Ιπποκράτη, η παρουσία τους στο φιλικό της 3ης Ιουνίου θα είναι η μέγιστη τιμή, αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις καλύτερες αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους παράγοντες του Ιπποκράτη για τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού αγώνα που θα μείνει σίγουρα στην ιστορία, ως ο πιο σημαντικός για την κωακή ομάδα.



Post Top Ad