Γράφει ιστορία η Καλογήρου ! " Αν την κόψεις κάπου , το αίμα θα είναι μπλέ κίτρινο..." - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





4.6.11

Γράφει ιστορία η Καλογήρου ! " Αν την κόψεις κάπου , το αίμα θα είναι μπλέ κίτρινο..."

Είναι φορές που λίγα καλά λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το μέγεθος της προσφοράς ενός αθλητή όση ειλικρίνεια και αν περιέχουν. Είναι όμως απαραίτητα και πρέπει να λεχθούν .
Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη από τον σύλλογο των Εσπερίδων στην κορυφαία της  αθλήτρια όλων των εποχών Ρούλα Καλογήρου . Οι Εσπερίδες τίμησαν όσο πιο πειστικά και εντυπωσιακά μπορούσαν την 18χρονη τεράστια προσφορά της Ρούλας στην ομάδα με την οποία γεύτηκαν πολλά κύπελλα , πρωταθλήματα , ευρωπαϊκούς θριάμβους  , μοιράστηκαν όνειρα , φιλοδοξίες,  πίκρες , χαρές  και τόσα άλλα . Μια ζωή ολόκληρη . Μια ζωή που περνά σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια της 30χρονης κοπέλας , ενός κοριτσιού με χρυσή καρδιά και με αληθινό  και σταράτο βλέμμα , μιας ταλαντούχας αθλήτριας που έδωσε και δίνει καθημερινά την ψυχή της. Αν την τρυπήσεις με ένα μαχαίρι το αίμα της δεν θα είναι κόκκινο αλλά μπλέ και κίτρινο σαν την ανθοδέσμη με τα όμορφα τριαντάφυλλά στα χρώματα του  συλλόγου που της προσέφεραν . Υπηρετεί  18 ολόκληρα χρόνια τις Εσπερίδες και  τιμά όσο καμία άλλη  την φανέλα που φορά ! Είναι πλέον σήμα... κατατεθέν για τις Εσπερίδες , το χθες , το σήμερα και το αύριο  του κορυφαίου  συλλόγου της τελευταίας δεκαετίας στο γυναικείο μπάσκετ. 
Μια τέτοια φανέλα σε κάδρο της χάρισαν τιμητικά οι διοικούντες και της την έδωσε ο πρόεδρος του αθλ. Οργανισμού και προϊστάμενός της στην δουλειά , μεγάλος και αγνός φίλος και οπαδός  των Εσπερίδων Γιώργος  Μαργωμένος. Φρόντισε μάλιστα η διοίκηση του δήμου να προσφέρει στην Καλογήρου και ένα έπαθλο δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης . Στο φινάλε η παράδοση μιλά για κερασάκι στην τούρτα που αυτή την φορά ήταν μια …πραγματική τούρτα με την Ρούλα ζωγραφισμένη πάνω (τι σου κάνει η τεχνολογία!!) και τα κεράκια του 18 να αποτυπώνουν εύλογα τα χρόνια της προσφοράς της το ρεκόρ Guiness της διάρκειας και της συνέπειας .
Η αίθουσα στο κλαμπ Kouros που ο μεγάλος και αγνός φίλος του συλλόγου Φώτης Σταθόπουλος πρόσφερε απλόχερα  , ήταν κατάμεστη από κόσμο , φίλους αθλητές και αθλήτριες συγγενείς , παράγοντες και απλούς γνωστούς της Καλογήρου . Δεν χρειάστηκε κινητοποίηση αφού όλοι θέλησαν  να είναι εκεί,  για να μοιραστούν την χ αρά της  , να  την χειροκροτήσουν και να την τιμήσουν με την παρουσία τους . Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε γιατί ξέρουν να  αναγνωρίζουν τις αξίες και η Ρούλα Καλογήρου αποτελεί πρότυπο για κάθε νέο κορίτσι που φορά την φανέλα αυτής της ομάδας και όχι μόνο . Φάρος φωτεινός , με ένα ακατάρριπτο ρεκόρ που δίκαια εκθειάστηκε χωρίς ίχνος υπερβολής και με τα μπλουζάκια που έγραφαν «We Love Roula» και αποκτούν ιστορικό χαρακτήρα .
Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ίκαρος Δημήτρης Αγγελόπουλος , ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ίκαρου Γιώργος Σαραντής  , αποφασισμένοι και οι δύο να στηρίζουν ενεργά το σωματείο σε μια δύσκολη εποχή , πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι που κόσμησαν την ζεστή ατμόσφαιρα . Πάντα στο παρασκήνιο η μητέρα της Ρούλας Βάνα , αληθινός βράχος που χαμογελούσε με περηφάνια αφού πάντα αυτή την καταξίωση επεδίωκε για το παιδί της . Και θα αναλογιζόταν πόσο περήφανος θα αισθανόταν ,  αν μπορούσε να είναι  εδώ ο πατέρας της που τόσο παθολογικά αγαπούσε την Ρούλα και την στήριζε πάντα σε κάθε στιγμή  . Κοντά επίσης ο αδελφός της Ρούλας φρεσκοπαντρεμένος  εδώ και  λίγους μήνες  με την σύζυγό του , επίσης περήφανος και ευτυχισμένος .  
Μα η λάμψη και η  ευτυχία μιας βραδιάς , τα φώτα της προσοχής , τα χαμόγελα,  την αναγνώριση αξίζει κύρια  η Ρούλα Καλογήρου και  αυτό δεν μπορεί να αλλάξει .  Αξίζει κάθε ευτυχία και μακάρι το μέλλον της να ταυτίζεται με το δικό μας …


Post Top Ad