Η Ανθή έπαιζε ...εντός έδρας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





4.6.11

Η Ανθή έπαιζε ...εντός έδρας


Μια πολύ συγκινητική στιγμή ήταν αυτή η χθεσινοβραδυνή για όλους τούς κατοίκους της Κω , κυρίως όμως για την ίδια την Ανθή Χατζηγιακουμή και τους γονείς της Πόπη και Βασίλη που είδαν το καμάρι τους λίγο πριν ...ξενιτευτεί για τέσσερα χρόνια στην Φλόριντα των ΗΠΑ να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής γυναικών σε ένα άτυπο φιλικό κόντρα στον τοπικό Ιπποκράτη . Φυσικά δεν ήταν παρά ένα ματς επίδειξης αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια . Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Ανθούλα μας που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καμαρώσουμε και εμείς ιδίοις όμμασι  αφού την ίδια ώρα τιμούσαμε την κορυφαία αθλήτρια όλων των εποχών για τον σύλλογό μας Ρούλα Καλογήρου ! Πάντως ο βενιαμίν της Εθνικής που μάλιστα ξεκίνησε στην πεντάδα μαζί με την άλλη φοβερή πιτσιρίκα Λεριά στην καταγωγή Αρτέμιδα Σπανού τα πήγε μια χαρά και ευχαρίστησε όλους τους... συγχωριανούς της και βέβαια τους γονείς της με την απόδοσή της ! ¨Ενα ακόμη ευχάριστο γεγονός που έχει την ...Εσπεριδοειδή χροιά ήταν η παρουσία μιας ομάδας που διαπρέπει στα Δωδεκάνησα από την γειτονική Λέρο που πήγε στο νησί σε ...μορφωτική  επίσκεψη  με προπονητή μια άλλη σπουδαία μορφή! Τον δικό μας πολυνίκη και σπουδαίο χαρακτήρα και άνθρωπο   Γιώργο Χατζηδάκη που μένει πια μόνιμα στο νησί των Κυκλάδων σε μια αποθέωση της αποκέντρωσης (από κει κατάγεται άλλωστε) με την γυναίκα του Κατερίνα και τα παιδιά του. Αυτόγραφα υπέγραψαν σταπιτσιρίκια του Γιώργου ,  αρκετές αθλήτριες της Εθνικής στα παιδιά που μην ξεχνάμε έχουν περάσει μια ζωή στις Εσπερίδες και θυμούνται με νοσταλγία τις μεγάλες στιγμές που πέρασαν εκεί (Καλέντζου , Χατζηνικολάου , Καλτσίδου , Παπαμιχαήλ, Σωτηρίου και Χατζηγιακουμή !!!!).  
Δεκάλεπτα: 21-15, 45-24, 69-29, 99-39
Διαιτητές: Ζαμάγιας-Διλμπεράκη
ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Καλέντζου 2, Σταμάτη 9(1), Δημητράκου 23(4), Χατζηνικολάου 10, Καλτσίδου 4, Μάλτση 6(2), Παπαμιχαήλ, Κασάπογλου 5(1), Σωτηρίου 11(1), Ανδρουλάκη 7, Σπυριδοπούλου 9, Σπανού 8, Χατζηγιακουμή 5(1).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καννελόπουλος): Μπαλασά, Πατμίου, Θεοδώρου 8(1), Τασσοπούλου 6(1), Παπαδοπούλου 4, Γούναρη 6, Σβίνου 4, Σαράγια 5(1), Δρεττάκη 6, Γαβριηλίδου, Στάμογλου

Post Top Ad