Πήραν τα πάνω τους οι μικρές , νίκησαν άνετα και την ¨Αμιλλα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

2.7.11

Πήραν τα πάνω τους οι μικρές , νίκησαν άνετα και την ¨Αμιλλα

Η απώλεια της Μελίνας Κόλια ήταν μεγάλη αλλά σιγά σιγά οι Εσπερίδες βρίσκουν τον καλό εαυτό τους και προσαρμόζονται . Δεύτερη νίκη στην σειρά για την ομάδα μας που προσπαθεί για το μετάλλιο . Η ¨Αμιλλα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι αφού μετά το εντυπωσιακό 0-12 στο ξεκίνημα για τις Εσπερίδες κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος του α΄ μέρους 22-24. Στο β΄ όμως υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο οι Εσπερίδες και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 52-34 .

Η Ζωή ΟΙκονομάκη έκανε την καλύτερη εμφάνιση της στη διοργάνωση και μαζί με τις Βαζαίου, Λούκα και Οικονομάκη Κλειώ (οι δύο τελευταίες σάρωσαν τα ριμπάουντς) τα πήγαν περίφημα. Γενικά πάντως δεν υπήρχε υστερήσασα από τις Εσπερίδες ειδικά στο β΄ μέρος με Μαντά Ρούτση και Παπαϊωάννου να δίνουν πολύτιμη βοήθεια. Η Καλομιτσίνη ήταν η κορυφαία της ¨Αμιλλας αλλά άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο.

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 34
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 52

Δεκάλεπτα: 8-18, 22-24, 26-36, 34-52
Διαιτητές: Παργιανόπουλος-Στάθη

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Τσουκαλάς): Γκριτζά 4, Μανιατά, Τσουκαλά 8, Ανδριανοπούλου 5, Μίτο, Γκοβερίνου, Καλομιτσίνη 17(1), Αλατσά, Μαρκοπούλου, Κοπίτα, Φέλλιου, Τράμπα.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ(Αναγνωστόπουλος): Καπάνταη , Βαζαίου 12(2), Τριανταφύλλου, Ρούτση 2, Μαντά 4, Κουτούζου, Σταυροπούλου, Οικονομάκη Ζ. 23, Οικονομάκη Κ. 6, Παπαϊωάννου, Λούκα 5.

Post Top Ad