Δίκαιη ήττα στην Ν. Σμύρνη για τις κορασίδες (68-57) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.2.12

Δίκαιη ήττα στην Ν. Σμύρνη για τις κορασίδες (68-57)

Στοίχησαν τα 5 φάουλ της Λούκα
Εξαιρετικές Οικονομάκη , Παυλοπούλου , Σταμάτη
Με τις  Παυλοπούλου και Σταμάτη σε μεγάλη μέρα ο Πανιώνιος πήρε μια δίκαιη νίκη σε βάρος των κορασίδων μας με 68-57 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο . Η ομάδα μας βρέθηκε σε κακή μέρα και αποσυντονισμένη χωρίς συγκέντρωση ,  αφού η Κολλάτου πιέστηκε αφόρητα από την Γαλιατσάτου (κλειδί )  και η  βασική της σέντερ η Λούκα φορτώθηκε νωρίς με ανύπαρκτα φάουλ  και αγωνίστηκε ελάχιστα . Όταν επανήλθε και άρχισε να σκοράρει έκανε(;)  δύο φάουλ σε ένα λεπτό και βγήκε με 5ο οπότε άρχισαν να πανηγυρίζουν οι αντίπαλες αφού ένα τέτοιο ματς μια διεθνής παίκτρια τέτοιων προδιαγραφών (1.90 ) αποβάλλεται σχεδόν χωρίς να την δούμε , με επιθετικά φάουλ φάντασμα , δείχνει ότι ο οφειλόμενος σεβασμός  απουσίαζε  .

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι  ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια αλλά με εκπληκτική την  Κλειώ Οικονομάκη οι Εσπερίδες αντέδρασαν και μείωσαν 53-47 στο 33΄. Εκεί όμως οι γηπεδούχες έδειξαν καλή ψυχολογία και πήραν την νίκη . Ο Πανιώνιος έτσι απέκτησε προβάδισμα έδρας στα πλέϊ οφς  και όλα θα κριθούν εκεί. Από τις δύο ομάδες έλειψαν Κίτσιου και Βαζαίου .

Οι διαιτητές δεν σφύριξαν τις επαφές των γηπεδούχων που έπαιξαν ψυχωμένα μεν αλλά και σκληρά από την αρχή . Αλλά οι Εσπερίδες ούτε έψαξαν ούτε θα ψάξουν ποτέ για τέτοιες δικαιολογίες . Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο που ήταν ανώτερος και νίκησε γιατί ήταν πιο αποφασιστικός, πιο πορωμένος  και νίκησε γιατί φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο σε ένα κατάμεστο γήπεδο που όμως δεν πληρεί τις προδιαγραφές θεατών  για τέτοια ματς . Το γήπεδο είναι προπονητήριο και δεν υπάρχουν  κερκίδες και ο κόσμος καθόταν είτε σε πλαστικές καρέκλες είτε όρθιος .

Φυσικά έπονται τα πλέϊ οφς είναι άλλα ματς και αναμένεται εκεί να δούμε άλλη εικόνα . Το βέβαιο είναι ότι τα κορίτσια μας στενοχωρήθηκαν μεν από την ήττα αλλά πείσμωσαν κιόλας.
Δεκάλεπτα : 16-11, 33-21, 49-36, 68-57
Διαιτητές : Παπαφωτίου , Πούλιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Μηλιάτης, Χαλιβίδου):  Ερμείδου 7(1) , Γαλιατσάτου 4, Βάρσου , Σταμάτη 23(2) , Δημητρίου , Στεριοπούλου 2, Μπάμπη 4, Βασιλείου , Δασκαλογιάννη , Παυλοπούλου 28(3)
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Χατζηβασιλείου 2, Καπάνταη , Ρούτση , Μαντά 6, Κολλάτου 15(1) , Μάλαμα 5(1) , Οικονομάκη  Κλ. 21(1) , Κουτούζου , Θοεδώρου 2, Λούκα 6 

Post Top Ad