Χρήσιμο φιλικό της Ακαδημίας των Εσπερίδων με την Ένωση Αρμενίων - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.2.12

Χρήσιμο φιλικό της Ακαδημίας των Εσπερίδων με την Ένωση Αρμενίων

Η Ακαδημία των Εσπερίδων σε πλήρη παρουσία 

Η προπονήτριά μας  Αντιγόνη Ξηρογιάννη προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Εσπερίδων και δουλεύει σκληρά με την Ακαδημία του συλλόγου . Έτσι  τα αρχάρια (ένα από τα πολλά τμήματα που διαθέτουν οι Εσπερίδες ) έχουν κάνει σημαντική πρόοδο . Την είδαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο το πρωί στο κλειστό της Αγ. Ελεούσας . Τα πιτσιρίκια μας είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικό αγώνα με την νεοσύστατη ομάδα κοριτσιών της Ένωσης Αρμενίων και όλα ήταν εξαιρετικά . Η Άρσα Σαμουελιάν έχει την ευθύνη της δημιουργίας της ακαδημίας της Αρμενικής και αξίζει επίσης συγχαρητήρια για την φιλότιμη προσπάθεια  .

Με το σκορ σε αυτό το επίπεδο δεν ασχολείται ούτε πρέπει να ασχολείται κανείς . Οι γονείς χειροκρότησαν τις μικρές που πραγματικά παρά το αρκετό κρύο έδειξαν διάθεση , πάθος και άρπαξαν την ευκαιρία να δείξουν όσα έχουν μάθει και πιστέψτε μας είναι πολλά .  Τα φοβερά μωρά μας έχουν μέλλον και προοπτική και το απέδειξαν . Τους αξίζουν πολλά μπράβο όπως και στην προπονήτριά τους . 
Ένωση Αρμενίων 
Πρώτιστα μετρά όμως να είναι καλές μαθήτριες και το νους υγιής εν σώματι υγιή να είναι η παρακαταθήκη τους . Φυσικά θα έχουν την ευκαιρία να ξαναπαίξουν και άλλα φιλικά γιατί σίγουρα ένα παιχνίδι ισοδυναμεί με δέκα προπονήσεις . Το έχουν ανάγκη τα κορίτσια , το βλέπεις στα μάτια τους. Δεν ευλογούμε τα γένια μας , είναι όμως αλήθεια ότι οι γειτονικοί σύλλογοι δουλεύουν ελάχιστα στον τομέα αυτό. ..











Post Top Ad