Συνεργασία Ίκαρου Γ.Σ - ECONS A.E - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

16.11.12

Συνεργασία Ίκαρου Γ.Σ - ECONS A.E

Ο Ίκαρος Γ.Σ, η ιστορική ομάδα μπάσκετ  Γυναικών της Καλλιθέας (πρώην ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ)  με στόχο την παραιτέρω αγωνιστική και οικονομική ανάπτυξη  του, μπαίνει σε μια νέα  επαγγελματική φάση συνεργασιών με εταιρείες - Υποστηρικτές. Στο πλαίσιο  της νέας φιλοσοφίας, εγκαινιάζεται η πρώτη επίσημη  συνεργασία του συλλόγου με την εταιρεία ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ  ΕCONS S.Α. INSURANCE BROKERS, η οποία  ανέλαβε την ασφάλιση όλων των αθλητριών της Γυναικείας Ομάδας.


Η ECONS A.E. ιδρύθηκε το 1999, δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων και συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών, χωρίς δεσμεύσεις  ή εξαρτήσεις. Λειτουργεί με  την άδεια του INSURANCE BROKER και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Η πελατοκεντρική αντίληψη της εταιρείας χαρακτηρίζει  σε όλους τους τομείς την ανάπτυξη της. Με  εξειδικευμένα εταιρικά τμήματα, εξασφαλίζει πλήρως την έγκυρη ανάλυση των αναγκών του πελάτη και την υποβολή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων προτάσεων.

Η συνεργασία προοιωνίζει με τον πιο αισιόδοξο και ενθαρρυντικό τρόπο την προσέλκυση νέων και υγιών υποστηρικτών και χορηγών.

Post Top Ad