Άνετα το “sweep” και πρόκριση στον τελικό μέσα στο Βαρίκας (61-42) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.3.13

Άνετα το “sweep” και πρόκριση στον τελικό μέσα στο Βαρίκας (61-42)



Οι νεανίδες μας είναι απλά πολύ καλύτερες από το Πανιώνιο και όπως αναμενόταν έφτασαν δίκαια και σχετικά άνετα στο sweep και τις 2-0 νίκες επί του αξιόμαχου αντιπάλου με το τελικό 61-42 να σφραγίζει τις προσπάθειες των κοριτσιών και στο κλειστό Βαρίκας . Η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (αντίπαλος Πρωτέας Βούλας η Φάρος Κερ. ) ήρθε φυσιολογικά και ο πρώτος ημιτελικός στην Καλλιθέας χωρίς να έχει και εκείνος σασπένς ήταν καλύτερος ποιοτικά . Είναι γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορά ποιότητας σε όλες τις θέσεις και μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους σε ένα κατάμεστο όπως πάντα σε αγώνες των δύο ομάδων γήπεδο.
 Η ομάδα μας είχε ηρεμία και αποφασιστικότητα και ξέφυγε 26-35 στο ημίχρονο και λίγο μετά 32-50 , οπότε όλα τελείωσαν χωρίς δυσκολία και στο τέλος οι δύο προπονητές έβαλαν όλα τα κορίτσια στο παρκέ. 

Εντυπωσιακή  η παρουσία τόσο  της Ευγενίας Κολλάτου όσο και της Μελίνας Κόλλια , πολύτιμη παρουσία από Σταμάτη και Ξεπαπαδέα καθώς και από την Στεφάνου . Πάντως δεν υστέρησε κανένα από τα κορίτσια μας και υπήρχε εξ αρχής συγκέντρωση στον στόχο.  Δεν αγωνίστηκε πέραν της μόνιμα απούσας Κλειώς Οικονομάκη ,  η Αμανατίδη που τραυματίστηκε επιπόλαια (διάστρεμμα στο σχολείο)  . Ο Πανιώνιος  δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά προσπάθησαν στο πρώτο μέρος όλα τα κορίτσια .
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 42-61
Διαιτητές Πέππας , Τζίμης Σ.
Δεκάλεπτα : 14-13, 26-35, 36-51, 42-61
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τόλιας , Κουτσούμπας): Ερμείδου 8, Ηλιάδη 9(3), Στεριοπούλου 2, Μπάμπη 6, Δασκαλογιάννη , Γρηγορίου 11, Πούλου 6 , Γραμματικού  
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσίκληρας): Ξεπαπαδέα 8, Βαζαίου 2, Τριανταφύλλου , Κολλάτου Ε. 18(2), Στεφάνου 8, Μάλαμα , Σταμάτη 9, Κολλάτου Σ. , Κόλλια 16, Καπάνταη








Post Top Ad