Η Σοφία Κυριακοπούλου στον Ίκαρο Καλλιθέας ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.7.13

Η Σοφία Κυριακοπούλου στον Ίκαρο Καλλιθέας !





O Ίκαρος Καλλιθέας ΓΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την  Σοφία Κυριακοπούλου μια από τις πιο σταθερές αθλήτριες στην Α1 γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Η Σοφία θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εργαλεία του Γιώργου Λειβάδη στο χτίσιμο του νέου Ικάρου που θα βασιστεί σε ένα κράμα έμπειρων παικτριών σε συνδυασμό με ταλαντούχα νεαρά κορίτσια που αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδας.
Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας δήλωσε:
"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ξανασυνεργαστώ με τη Σοφία,που είναι υπόδειγμα αθλήτριας και χαρακτήρα και θα αποτελέσει πρότυπο με τον επαγγελματισμό της για τα νεαρά κορίτσια της ομάδας αλλά και για τη νέα εποχή που ξεκινάει στον  Ίκαρο Καλλιθέας".

Η Σοφία Κυριακοπούλου δήλωσε:.
"Επέλεξα μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψω στην Καλλιθέα, στον τόπο που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα .Πιστεύω πολύ στη θέληση και την προσπάθεια των ανθρώπων του Ικάρου να δημιουργήσουν πάνω από όλα ένα υγιές σύνολο από έμπειρες και νεαρές ταλαντούχες παίκτριες αλλά ταυτόχρονα και ανταγωνιστικό. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο και ήρθε η στιγμή και εγώ να συνεισφέρω με τη σειρά μου στην επίτευξη των στόχων της.Με υγεία και με πολύ δουλεία ελπίζω να οδηγήσουμε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα του Αθηναϊκού για τα δύο σημαντικά χρόνια και την κατάκτησή ενός νταμπλ παρά τις δυσκολίες της δεύτερης χρονιάς."
 Η σπουδαία αθλήτρια αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Αθηναϊκό , παλιότερα στην ΦΕΑ , τον Άρη Χολαργού ,τον Παναθηναϊκό ,  τον ΔΑΣΑΛ και τον Θρίαμβο ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην ΑΕ Καλλιθέας Τζιτζιφιών και αγωνίστηκε ένα χρόνο στις Εσπερίδες.

Tα στατιστικά της τελευταίας διετίας της  Σοφίας στην πιο κάτω διεύθυνση : http://basketball.eurobasket.com/player/Sofia_Kiriakopoulou/Sony_Athinaikos/81455?Women=1

Post Top Ad