Εντυπωσιακές στο δ΄ δεκάλεπτο οι νεανίδες νίκησαν 67-56 την Τερψιθέα Γλυφάδας καλό ποδαρικό ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.1.14

Εντυπωσιακές στο δ΄ δεκάλεπτο οι νεανίδες νίκησαν 67-56 την Τερψιθέα Γλυφάδας καλό ποδαρικό !

Η επανάληψη μητέρα της μάθησης ...
Επέστρεψαν στις νίκες οι νεανίδες μας έστω και δύσκολα κόντρα στην Τερψιθέα Γλυφάδας με 67-56 στο κλ. Λ. Κατσώνη  αφού από λάθος της ΕΣΠΕΔΑ υπήρχε ορισμένος αγώνας βόλλευ στο κλ.  Έσπερος φυσική έδρα της ομάδας μας  . 

Έκαναν καλό ποδαρικό στο 2014 και έδειξαν καλά στοιχεία κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο . Όπως και να έχει η Τερψιθέα δυσκόλεψε αρκετά τις κοπέλες μας και με σύμμαχο τις βολές αφού πήγαν στην ...γραμμή της φιλανθρωπίας 32 φορές αριθμό ρεκόρ  !!!(σκόραραν στις 21) ενώ οι νικήτριες δικές μας είχαν μόλις 4/5 σε όλο το ματς!!  Τα φάουλ ήταν 26 σε βάρος μας και 14 υπέρ μας και οι διαμαρτυρίες του πάγκου πολλές φορές δικαιολογημένες .  

Σίγουρα δεν παίξαμε σπουδαία αλλά πολύ καλύτερα από τον αγώνα με τον Κρόνο που ολοκλήρωσε την περασμένη  χρονιά και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο πρόσφεραν σημαντικά όλες όσες αγωνίστηκαν . Πέραν των Κολλάτου (ήταν και πάλι εξαιρετική) και Σταμάτη (είχε πιο πολλές καλές από  κακές στιγμές αλλά μην ξεχνάμε επιστρέφει από μεγάλη αποχή και βρίσκει σιγά σιγά  τα πατήματά της ) , καλή παρουσία είχαν Σώμου ,  Μάλαμα (σε καθοριστικά σημεία)  και οι Ρούτση-  Βαζαίου σε αμυντικό ρόλο πάνω στην πρώην δική μας Άννα Μαρία Στεφάνου . Η Παπαϊωάννου έπαιξε ελάχιστα αφού φορτώθηκε με πολλά φάουλ.  Εκείνο που ήταν ενθαρρυντικό πέραν ασφαλώς της νίκης που εξασφαλίζει μια θέση στην πρώτη τριάδα με Πρωτέα Βούλας και Κρόνο Αγ. Δημ. ήταν η διάθεση και το πάθος ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο . Τα κορίτσια μας έχουν ταλέντο και μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα και να μην αδικούν τους εαυτούς τους . Πάντως μπορεί η κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται σε ένα μήνα αλλά όλα θα κριθούν στα πλέϊ οφ . Να είναι υγιή τα παιδιά και με καθαρό μυαλό μπορούν να πετύχουν πολλά.   
Η Τερψιθέα παρά την απουσία της Γιαννοπούλου έδωσε ορθολογικά  το βάρος στις Πούλη , Στεφάνου και Τσίκα και πήρε όλο το σκορ από τρεις πολύ αξιόλογες αθλήτριες που πήγαν καλά ενώ μέτρησε ότι  έβαλαν και τις βολές  .Όλες οι επιθέσεις δε εκνευριστικά στα 24΄΄ η και βάλε ! Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ίσως και να είναι βαρύ το τελικό σκορ για την φιλοξενούμενη που κουράστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο .


ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ. 67-56
Διαιτητές : Λαμπίρης ,Γερουλάνος
Δεκάλεπτα : 11-13, 28-28, 43-45 , 67-56
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σταμάτης , Λειβάδης): Koλλάτου 27(2), Σταμάτη 18 , Βαζαίου , Χατζηβασιλείου , Σώμου 10(2) , Μάλαμα 8 , Κωστοπούλου , Παπαϊωάννου , Ρούτση 4
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Φατούρος , Μπορίνος): Κορδαλή , Πούλη 22 , Στεφάνου Α-Μ 18, Τσίκα 14 (1), Σταυροπούλου , Καβαλέγκα , Σπύρου 2, Στεφάνου Κ. , Κακούρη

Π. Φάληρο – Πρωτέας Βούλας 32-79 ,
Κρόνος Αγ. Δημ. – Πανιώνιος 66-46 ,
Ίκαρος Καλλιθέας – Τερψιθέα Γλυφ. 67-56







Post Top Ad