Μια ακόμη κακή ήττα για τις γυναίκες μας αυτή τη φορά από το Ρύσιο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





6.1.14

Μια ακόμη κακή ήττα για τις γυναίκες μας αυτή τη φορά από το Ρύσιο



Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με ένα εξαιρετικό β΄ μέρος νίκησε στην Καλλλιθέα την γυναικεία μας ομάδα 74-65 και σίγουρα την εξανάγκασε σε ένα οδυνηρό ποδαρικό στο 2014 . Η ήττα δίνει μεγάλο προβάδισμα παραμονής στο Ρύσιο που πήρε και την διαφορά της ήττας του α΄ γύρου (44-51) στην πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη . Μορφή του αγώνα η Ναυσικά Σταυρίδου που στο α΄ η συνδυασμένη άμυνα την περιόρισε αλλά στο β΄ μέρος έκανε ότι ήθελε στο παρκέ με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ. 

 Η απουσία της Μίλκοβα δεν αντικαταστάθηκε ακόμη αφού η ομάδα μας έπαιξε μονοδιάστατα με την Σοφία Κυριακοπούλου που ήταν φανταστική με 29π και στατιστική για όσκαρ αλλά δυστυχώς πολύ μόνη . Δεν είχαμε άλλη λύση με εξαίρεση την 15χρονη Ευγενία Κολλάτου και κατά διαστήματα την Σταμάτη . Το Ρύσιο παρά τα τεράστια προβλήματα αφού αγωνίστηκε και αυτό χωρίς ξένη (πάντως η Μίλκοβα είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη απώλεια από την Γκαβριλόσκα) δεν είχε την Αυτζή που υπέστη διάστρεμμα πριν λίγα 24ωρα και ήταν εκτός μάχης δεν είχε την Κυζιρίδου που υπέστη τροφική δηλητηρίαση και έμεινε στο ξενοδοχείο ενώ και η Μούρτου τραυματίστηκε στο μάτι και δεν έπαιξε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Δυστυχώς όμως την φοβερή Σταυρίδου αλλά και την Φαίδρα Σκιαδοπούλου βοήθησαν σχεδόν ανέλπιστα Μαραγκού (το τρίποντο στο φινάλε ήταν μαχαιριά ) , Ταυροπούλου και Ρούσσου και αυτές έκαναν την διαφορά . 

Οι δικές μας βρέθηκαν σχεδόν όλες σε κακή μέρα και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν ειδικά όταν μέτρησε η κούραση . Σε ένα τόσο κρίσιμο ματς και απέναντι σε ένα μέτριο αντίπαλο υστέρησαν . Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν μας πικραίνει . Και εκείνο που δυστυχώς δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε είναι η απουσία πόϊντ γκαρντ από τις αντίπαλες. Ο ¨Αρης έβαλε την Μούλη , η Τερψιθέα ομάδα Α2 απουσία της Μπότσαρη έκανε αλχημείες , το Ρύσιο απούσης της Αυτζή έκανε την Σταυρίδου πλέϊ μέϊκερ . Εμείς όμως δεν το εκμεταλλευτήκαμε ακόμη και με την Τερψιθέα άσχετα αν προκριθήκαμε . Χθες με το Ρύσιο χάσαμε και τα ριμπάουντς πράγμα μάλλον λογικό απούσης της Μίλκοβα. Ακόμη όμως και να έλθει κάποια άλλη ξένη πρέπει να δουλέψουμε συλλογικότερα , με μεγαλύτερο πάθος για να διεκδικήσουμε νίκες και να μείνουμε στην Α1 που φανταζόμαστε είναι το ζητούμενο . Και επειδή κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα , η ομάδα αυτή έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει παπάδες . Ακόμη και εκεί που δεν την περιμένουν η την έχουν καταδικασμένη . Πίστη χρειάζεται και σκληρή δουλειά. Η σωστή λέξη είναι συλλογικότητα , ενότητα και πάθος .

Η ήττα ήταν το αρνητικό λοιπόν . Γιατί υπάρχουν και θετικά . Η ελπίδα της ανάνηψης . Τα κορίτσια μας διαθέτουν εμπειρία και μαζί με τα νιάτα των πιο άπειρων αλλά πολλά υποσχόμενων μπορούν να βγάλουν την ομάδα μπροστά . Δεν πρέπει να το βάλουν κάτω . Περιθώρια υπάρχουν .Είναι νωρίς ακόμη …

Επ ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τα παιδιά με τους γονείς που ήλθαν στο γήπεδο και ενίσχυσαν την ομάδα με καραμούζες και με φωνές . Οι υποδομές αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα .

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΡ 65-74
Δεκάλεπτα: 20-15, 32-30, 47-58, 65-74
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ελευθεριάδης Π.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. (Λειβάδης): Σταμάτη 5, Καλογήρου 7(1τρ, 4ασ), Αθανασίου 7(1), Κολλάτου 7(2), Σαλάι 3(1τρ, 6ασ), Γιαννακοπούλου 7 (1τρ, 5λ), Πασχοπούλου, Κυριακοπούλου 29 (4/5, 8/13, 3/4, 4ρ, 2κλ, 2κοψ)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΡ (Καφαντάρη): Μαραγκού 11(1τρ, 8ρ, 3ασ, 4κλ, 3λ), Σαμαρά 3(1), Μούρτου 8, Σταυρίδου 27 (5/5, 5/5, 4/8, 6ρ, 5ασ), Μπάμπικερ, Ταυροπούλου 5, Καζατζή 2, Σκιαδοπούλου 12 (4/6, 4/9, 6ρ), Ρούσσου 6




Post Top Ad