Δεν άντεξαν στο β΄ οι γυναίκες με τον ισχυρό Κρόνο Αγ. Δημ. (59-74) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.10.14

Δεν άντεξαν στο β΄ οι γυναίκες με τον ισχυρό Κρόνο Αγ. Δημ. (59-74)




Απόλυτα ενθαρρυντικό ήταν το πρώτο φετεινό δείγμα της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας στην πρεμιέρα της Α2 κόντρα στον Κρόνο Αγ. Δημ. παρά την ήττα με 59-74 . Στο α΄ημίχρονο οι κοπέλες μας έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και προηγήθηκαν ακόμη και με έξι πόντους διαφορά ολοκληρώνοντας την περίοδο με σκορ 30-34. Παρά τον πολύ μικρό χρόνο μόλις 15 μέρες που οι αθλήτριές μας προπονούνται σαν ομάδα έδειξαν καλό πρόσωπο . Μοναδική εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο που ο Κρόνος είχε φοβερή ευστοχία και η κούραση κατέβαλε τις κοπέλες μας. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο ανώτερος σαν ομάδα Κρόνος και πήρε μια διαφορά ασφαλείας οπότε το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό .

Πάντως η παρουσία των κοριτσιών ήταν συνολικά καλή και τα όποια προβλήματα είναι ολοφάνερο ότι θα ξεπεραστούν με τον χρόνο και την προπόνηση .

Τοπ σκόρερ και μεγάλο πρόβλημα για τον Κρόνο ήταν η Βάσω Δασκαλοπούλου και εντυπωσιακή η Τάνια Ζότοβα ενώ καλές στιγμές είχε και η Μαρίνου . Όλα τα κορίτσια μας προσπάθησαν πολύ και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν . Η πολύπειρη Κατερίνα Σπαθάρη ήταν η κορυφαία του Κρόνου ενώ στο β΄ πολύ καλή ήταν η Πανταζή και η Καμμένου . Θετική και η Ζικυρίδου.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 59-74

Δεκάλεπτα: 20-20., 30-34, 40-61, 59-74
Διαιτητές: Γρίβα , Γιακείμη
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ( Ρουμπελάκης , Ζωηρού): Μαρίνου 11(2), Λιγνού 2, Κουτσαυγουστή 2, Μπρούλια 4, Ακρίβου , Παπαϊωάννου 2, Δασκαλοπούλου 27, Ζότοβα 11 , Τσελεπίδου
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Χατζηδάκης): Καμμένου 13(3), Εμμανουηλίδου 7(1) , Μαγγίνα 2, Μπακάλη 4 , Τζανετάτου , Οικονομάκη 4, Σπαθάρη 11(3) , Πανταζή 15 , Ξάνθου 6 , Μυλωνάκη 2, Ζικυρίδου 10 , Γκέργκι












Post Top Ad