Σπουδαία νίκη με μέτρια εμφάνιση για τις νεανίδες 40-35 την ΑΕΣ Ελληνικού - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





6.11.14

Σπουδαία νίκη με μέτρια εμφάνιση για τις νεανίδες 40-35 την ΑΕΣ Ελληνικού




Οι νεανίδες μας είχαν πάθος διάθεση αλλά δεν έπιασαν καλή απόδοση κόντρα στην ΑΕΣ Ελληνικού σε ένα ματς με χαμηλό σκορ και θα πρέπει να είναι ασφαλώς ικανοποιημένες από την κατάκτηση του ροζ φύλου με 40-35 .

Μάλιστα έγινε και ανατροπή στο φινάλε δύο φορές αφού το 30-23 υπέρ της ομάδας μας έγινε 33-35 υπέρ του Ελληνικού όταν οι φορτωμένες με φάουλ ψηλές του Ζουρτσάνου και Σελίμη πήραν πολλές προσπάθειες αλλά και ένα σερί 7-0 από τις κοπέλες μας στο τελευταίο δίλεπτο που τους χάρισε την νίκη . Συνολικά η επιτυχία δίκαιη αλλά νευρικό το ματς σίγουρα διαφορετικό από εκείνο με την Βούλα πριν μία εβδομάδα . Τελικά ένα καθοριστικό τρίποντο το μοναδικό σε όλο το ματς της Έλενας Βαζαίου και τέσσερις πόντοι της Τσελεπίδου ουσιαστικά έκριναν την αναμέτρηση .

Χαρακτηριστική η αστοχία εκατέρωθεν και αυτό που που έχουμε να καταλογίσουμε στα κορίτσια μας είναι το πάθος και ο χαρακτήρας νικητή που έδειξαν στο φινάλε. Ήταν η τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για τα παιδιά της Βίκυς Δημουλά και της Ισμήνης Ζωηρού που τις έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας με άλλες τρεις συγκατοίκους σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα . Για πρώτη φορά η ομάδα μας παρατάχθηκε πλήρης και αξίζουν μπράβο σε όλες για την νίκη και την προσπάθεια και ας μην έπιασαν πολύ καλή απόδοση . Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει συνέχεια με δύσκολα ματς αλλά σίγουρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας .

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 40-35

Διαιτητές: Κοτσώνης , Κούλης Χ.
Δεκάλεπτα : 08-11, 18-17, 31-25, 40-35
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημουλά , Ζωηρού): Ακρίβου 11, Βαζαίου 6(1) , Λέκα 7(1), Ρούτση 2, Ζάχου , Σταυροπούλου 6, Κρινά Α. , Στεφανίδου 4, Μποντούρογλου , Τσελεπίδου 4, Παπαδοπούλου
ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Πρασσά , Παντελάκης): Κουτσιαύτη , Σάμιου , Σελίμη 10, Ράκα , Συμεώνογλου , Μάλαμα 2, Λεμπέση 2, Χόντο 4, Τζανακάκη 2, Ζουρτσάνου 15, Χρηστοφή



Post Top Ad