Οι πολλές απουσίες λύγισαν τις κορασίδες 46-50 από το Π. Φάληρο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





13.12.14

Οι πολλές απουσίες λύγισαν τις κορασίδες 46-50 από το Π. Φάληρο

Οι κορασίδες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια κόντρα στο τυπικά γηπεδούχο Π. Φάληρο στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης αλλά τελικά τις λύγισαν οι πολλές απουσίες και ηττήθηκαν στο φινάλε 46-50.  Αυτή την περίοδο η ομάδα μας είναι νοσοκομείο αφού απουσιάζουν οι δύο ψηλές Μποντούρογλου και Παπαδημητρίου , είχε διάστρεμμα η Δόνα (με πολιτικά και αυτή στον πάγκο) και σήμερα το πρωί έπαθε διάστρεμμα στο ...πεζοδρόμιο η Αναστασία Τζινλή . Απίστευτη συγκυρία που άφησε τον Διονύση Κουκουζέλη χωρίς λύσεις . Και πάλι όμως οι μικρές έκαναν υπερπροσπάθεια και ήταν μπροστά στο σκορ. στο  μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης . Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτι η κούραση , κάτι η ζώνη του Καλυβιανάκη ,κάτι δύο τρία κρίσιμα καλάθια της Κρεμμύδα αποδείχθηκαν μοιραία και μετά από τρεις και τέσσερις χαμένες ευκαιρίες προσπέρασης κρίθηκαν τα πάντα . Πάντως όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο μετά από ήττα όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια αφού ολοκλήρωσαν ένα εξαιρετικά απαιτητικό γύρο συχνά με πολλές απουσίες τραυματισμών και κούρασης αλλά χάρη στην ευψυχία τους,  το πόσο γυμνασμένες είναι αλλά και την συνέπειά τους ανταπεξήλθαν  . Και σήμερα για πρώτη φορά ο πάγκος δεν είχε το βάθος που είχε άλλες φορές,  με τον αποδεκατισμό τεσσάρων σημαντικών κοριτσιών , πέντε αν συνυπολογιστεί και η Νόνη Σκορδά που θα επιστρέψει μετά καιρό με το νέο έτος . Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έπαιζαν κόντρα σε ένα σαφώς ισχυρό αντίπαλο που πάντως είναι αλήθεια ότι με δικό μας πλήρες ρόστερ θα είναι πιο ελέγξιμος και ευάλωτος .
Π. ΦΑΛΗΡΟ –ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 50-46
Διαιτητές : Τσουραπάς , Ντίντας
Δεκάλεπτα : 15-14, 25-29, 40-41, 50-46
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Καλυβιανάκης, Γκιουλέας ) : Κρεμμύδα 21 , Σχουλή  2, Μπακάλη , Φλώκα 10(2) , Αναγνωστοπούλου 12 , Γκίλια Λοίζου 5 , Ιακώβου
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κουκουζέλης):: Στεφανίδου 3, Τριανταφυλλοπούλου , Κριτσιδήμα 2, Σκορδά 14 , Χατζηλεοντή 9, Σταυροπούλου 8(1) , Βασιλακοπούλου 2,  Κομποχόλη 8(1)


Post Top Ad