Ανατροπή ευψυχίας από τις νεανίδες μας 49-46 την Τερψιθέα Γλυφάδας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.12.14

Ανατροπή ευψυχίας από τις νεανίδες μας 49-46 την Τερψιθέα Γλυφάδας

Οι νεανίδες μας με ένα εντυπωσιακό τελευταίο δεκάλεπτο νίκησαν 49-46 την Τερψιθέα Γλυφάδας και πήραν ρεβάνς της ήττας τους στην Γλυφάδα στον α΄ γύρο φτάνοντας στην 6η φετινή τους νίκη . ‘Ηταν ένα ματς με πολλά σκαμπανεβάσματα και όλα κρίθηκαν στην ευψυχία του δεύτερου και στου τέταρτου δεκαλέπτου . Η Τερψιθέα πέρασε με 12 π. διαφορά (διαδοχικά τρίποντα της κορυφαίας της ηττημένης Πετράκη) και πίστεψε ότι θα πάρει την νίκη με συμπαγή ζώνη στην άμυνα αλλά δεν έγινε έτσι . Οι δικές μας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν η Τερψιθέα έχασε κρίσιμες βολές και στην κούραση η ομάδα μας είχε απαντήσεις με κρίσιμα τρίποντα της Λέκα και της Παπαδοπούλου με αποφασιστικά καλάθια της τοπ σκόρερ Μαργαρίτας Ακρίβου (με δικό της φάουλ γκολ περάσαμε μπροστά 47-45 ) και της Φιλένας Τσελεπίδου . Μια σπουδαία ψυχολογικά νίκη που σίγουρα ανήκει στα κορίτσια αλλά η έλλειψη προπονήσεων ήταν φανερή και ευτυχώς δεν στοίχισε .
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  49-46
Δεκάλεπτα :07-16, 23-24, 35-43, 49-46
Διαιτητές: Ζαννίδης , Τερζής
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημουλά , Ζωηρού):  Ακίβου 25, Σταυροπούλου 4(1) , Λέκα 5(1) , Ρούτση 1, Κρινά Α. , Τζινλή , Τσελεπίδου 8 , Παπαδοπούλου 6(2)
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Φατούρος): Γιαννοπούλου 8(1) , Στεφάνου Κ. , Πετράκη 19(3). Κορδαλή 2, Λιάτου , Στεφάνου Α-Μ.  11, Αγκάνη  4, Πολίτη 2, Κακούρη
                   
Φωτορεπορτάζ της Μαγδαλένας Καπάνταη














































Post Top Ad