Το αντίο του Διονύση Κουκουζέλη από τις ομάδες υποδομής - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.4.16

Το αντίο του Διονύση Κουκουζέλη από τις ομάδες υποδομής

Μετά από μια διετία σκληρής δουλειάς στα τμήματα υποδομής και αρκετές επιτυχίες που πιστώνεται,  ο Διονύσης Κουκουζέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των ομάδων υποδομής (κορασίδων και παγκορασίδων) υποβάλλοντας την παραίτησή του που έγινε δεκτή από το Δ.Σ. 
Το διοικητικό συμβούλιο και οι αθλήτριες οφείλουν να ευχαριστήσουν και να αναγνωρίσουν στον εξαιρετικό τεχνικό  την σημαντική προσφορά του , την ηθική παρουσία του,  την  τεχνική του κατάρτιση και την προσήλωσή του   στον στόχο που ασφαλώς θα αποδώσουν καρπούς  πολύ γρήγορα  και μόνο οφέλη μπορούν όλες οι κοπέλες μας να αποκομίσουν .
Δονύση σε ευχαριστούμε θερμά και μακάρι  οι δρόμοι μας να  ξανασυναντηθούν στο μέλλον . Σου ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα .
Ανοίγει μια νέα σελίδα για το σωματείο και σύντομα θα ανακοινωθεί εκείνος η εκείνη που θα αναλάβουν την ευθύνη να καθοδηγήσουν τον σύλλογο . 
Υπηρεσιακοί προπονητές στις ομάδες υποδομών που έχουν λίγα ματς μέχρι να ολοκληρώσουν την σεζόν αναλαμβάνουν η Τάνια Ζότοβα και ο Ανέστης Γραμματικός με την καθοδήγηση του προπονητή της γυναικείας ομάδας Γιώργου Ρουμπελάκη .
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση …


Post Top Ad