Κεχαγιά και Ακλ μιλάνε για τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





7.10.19

Κεχαγιά και Ακλ μιλάνε για τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου, η αρχηγός της ομάδας μας, Ζωή Κεχαγιά και η νεοαποκτηθείσα Λιβανέζα guard, Rebecca Akl δήλωσαν:
•Ζωή Κεχαγιά: Ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμες αλλά φάνηκε ότι έχουμε ποιότητα και το βγάζουμε στο γήπεδο. Παίξαμε απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας που είναι το final 4. Περαστικά στην Ντίνα Σαρηγιαννίδου για τον άσχημο τραυματισμό, της ευχόμαστε να επανέλθει σύντομα. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο γίνεται πιο ψηλά ακόμα και στην τετράδα. Η φετινή ομάδα είναι μια καινούρια ομάδα,μόνο τρία κορίτσια μείνανε από τον περσινό κορμό. Έχουμε ένα σωστό τεχνικό team και καλή διοίκηση που ενδιαφέρεται για τις παίκτριες κάτι δύσκολο να βρεθεί στις μέρες στην Α1.
•Rebecca Akl: Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αισθάνομαι σαν να είμαι σπίτι μου. Τα κορίτσια ήταν πολύ φιλικά μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το σημερινό παιχνίδι, συμμετείχαμε σε δύο φιλικά τουρνουά που δεν πήραμε κάποια νίκη. Είμασταν πολύ συγκεντρωμένες σήμερα, κάναμε ότι είχε σχεδιάσει ο προπονητής, η άμυνα ήταν καθοριστική, μας βγήκαν τα σουτ, παίξαμε οργανωμένα και ομαδικά κ αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Το προπονητικό team έκανε πολύ καλή δουλειά για να έχουμε θετικό ξεκίνημα. Έχουμε εξαιρετικό δυναμικό σαν ομάδα, υπάρχουν 2 παίκτριες σε κάθε θέση οπότε οποία έρχεται από τον πάγκο μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την αρχική πεντάδα.θα ετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι και το γεγονός ότι έχουμε ήδη καλή χημεία αλλά και θα βελτιωνόμαστε όσο παίζουμε μαζί θα μας οδηγήσει στο στόχο του final 4 αν και είναι νωρίς να μιλάμε γι' αυτό.


Post Top Ad