BREATHE Skills Development camp στην Καλλιθέα 06-10 Ιουλίου από τις Εσπεριδες - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





6.7.20

BREATHE Skills Development camp στην Καλλιθέα 06-10 Ιουλίου από τις Εσπεριδες

Σπουδαίο camp βελτίωσης αθλητριών (BREATHE skills development) θα διεξαγάγει 06-10 Ιουλίου από 09-12.00 το πρωί στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα (Δοϊράνης και Ιφιγενείας). Μπορούν να συμμετάσχουν αθλήτριες κάθε ηλικίας με συμβολικό ποσό συμμετοχής 20 ευρώ . Θα δοθούν σε όλες τις αθλήτριες κάθε μέρα σάντουϊτς , χυμοί , νερά και tshirt ενώ θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα . Στο camp θα παραβρεθούν πολλοί προπονητές και μπασκετικές προσωπικότητες εκπλήξεις από το μπάσκετ γυναικών  που θα διδάξουν και θα μοιραστούν με τα κορίτσια εμπειρίες και γνώσεις.Σήμερα Δευτέρα πρεμιέρα θα έλθουν στο γήπεδο Εβίνα Μάλτση και Αφροδίτη Κοσμά !!! 
Καλούνται όλα τα κορίτσια, κάθε ηλικίας και συλλόγου που θέλουν να συμμετάσχουν  να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932389668 -6938042001 η στο esperideskallitheas@gmail.com
Πολύτιμη βοήθεια για την διεξαγωγή του camp πέραν του φιλόξενου πάντα δήμου Καλλιθέας και του αθλ. οργανισμού Γιάννης Γάλλος .προσέφεραν  η  ΕΝΑΚ (Ελληνική ναυαγοσωστική Ακαδημία) του ένθερμου και πιστού φίλου μας κ. Νίκου Γιοβανίδη , η Laseskin Solutions (επιστημονικό κέντρο αισθητικής και αποτρίχωσης (Σιβιτανίδου 18 Καλλιθέα) ,  το εστιατόριο Μπαρμπα Δήμος των αδερφών Παπαδόπουλου (Δαβάκη 39)  μόνιμος χορηγός και συνοδοιπόρος μας τα τελευταία 15 χρόνια , το κατάστημα γρήγορου φαγητού και καφέ snack bar Meating (Δοϊράνης και Χαροκόπου) και ο χορηγός ένδυσης ROYAL SPORT (Matasport Καποδιστρίου 181 Μοσχάτο) .
Υπάρχει κεντρικό κοινωνικό μήνυμα (Breathe) αφού η διοργάνωση αφορά την κοινή πορεία όλων των φυλών στο άθλημα , μια αντιρατσιστική καμπάνια με κοινό ενδιαφέρον μόνο τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση γυναικών.
                                             



Post Top Ad