Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα 65-74 από τα Χανιά - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





28.3.21

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα 65-74 από τα Χανιά

 

     Φωτό από τον φωτογράφο μας Ανδρέα Ανδρεόπουλο 

Η απουσία της τραυματισμένης Ρίας Πατεράκη και η κακή επιθετική αλλά και αμυντική(κυρίως)  απόδοση της γυναικείας ομάδας , μας στοίχισε την ήττα από τα Χανιά με 65-74 στο κλ. Έσπερος . Η ομάδα μας είχε αναλαμπές αλλά με εξαίρεση μία φορά που προηγήθηκε 21-20 στις αρχές της β΄ περιόδου , η ομάδα μας ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ με πολύ κακά ποσοστά επιθετικά ( 15/53 εντός παιδιάς Λέϊντελ , Κολλάτου και Μούρερ παρά τους 18π., 9 ριμπ., 3 ασίστ) . Στο α΄ μέρος δεν βοήθησε και η Ουέϊντ που ειχε μόλις μία βολή (ολοκλήρωσε με 10π. , 12 ριμπ.,2 μπλοκ.,  5 λαθ.) . Καλύτερη  αθλήτριά μας σχετικά  η Μπενέκη (7π., 8 ριμπ.).  Από τις κρητικές μορφή η Ντράμμοντ (24π., 7 ριμπ.) εξαιρετική η Μπιν (11π., 8 ριμπ., 7 ασίστ , 4 κλεψ.) και θετικές Θεοδώρου (14π., 4 ριμπ., 3κλεψ.) και Τζάκσον(15π., 10ριμπ.) . Γενικά οι φιλοξενούμενες συνολικά , έπαιξαν καλύτερα και νίκησαν δίκαια . Επόμενο ματς για την γυναικεία ομάδα την Τετάρτη 31.03 στου Ζωγράφου στις 20.00. 




Βαθμολογία 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       9 4-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9 4-1 
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ           9 4-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ     3-0
ΠΑΟΚ                      6 2-2 
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 6 1-4
----------------------------------
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛ.  5 1-3
ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ.   1-3
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 5 1-3 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣ. 3 0-3 
Αποχώρησαν Σπόρτιγκ και Κρόνος 






Διαιτητές : Τσακαλογιάννης ,Καρακάσης ,  Μαρινάκης 

Στατιστικά : 








Η  Sportstats είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από την Δευτέρα 29/03 θα ξεκινήσει διαδικτυακή αθλητική εκπομπή αφιερωμένη στις εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών.

Η εκπομπή -BUZZER BEATER- θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 20:00 από το επίσημο κανάλι της Sportstats στο YouTubeSportstats GREECE).

H θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει την ανάλυση της αγωνιστικής δράσης, με κάρτες και γραφικά που θα απεικονίζουν , βαθμολογία , ανάλυση αγώνα , shooting chart, MVP αγώνα, τους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριες στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες καθώς και πολλά άλλα επίκαιρα αγωνιστικά θέματα.

Κάθε εβδομάδα θαμπορείτε να ενημερώνεστε για το link της εκπομπής με τους παρακάτω τρόπους:

1.      Σελίδα μας στο Facebook (Sport Stats)

2.       Email webtv@sportstats.gr –Σ’ αυτό το email μπορείτε να στέλνετε το αίτημα σας

3.      Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube - Sportstats GREECE

Τέλος σε κάθε εκπομπή θα φιλοξενούμε είτε στο στούντιο είτε διαδικτυακά τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα ώστε όλες οι ομάδες να έχουν συμμετοχή μέσα από την παρουσία τους και την φωνή τους , γιατί το μπάσκετ είναι ζωή……..

Δημοσιογράφος-παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Βασίλης Σκουντής .

ΥΓ: Η πρώτη εκπομπή Δευτέρα 29/03 20:00 θα μεταδοθεί στο κανάλι μας στο youtube στην διεύθυνση:


https://youtu.be/Gi5TWt2SAQ4

 

Μετά τιμής η ομάδα της Sportstats



Post Top Ad