ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Κατάθεση ψυχής και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Δάφνης Αγ. Δημ. 74-71 στην παράταση - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





31.10.21

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Κατάθεση ψυχής και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Δάφνης Αγ. Δημ. 74-71 στην παράταση

                              Η Mvp του ματς και πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης Ρόξι Μπάραμαν


Μια σπουδαία νίκη η πρώτη φετινή στο πρωτάθλημα ήρθε στην Καλλιθέα με μια νίκη κατάθεση ψυχής στην παράταση με 74-71 επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου .Συγκλονιστική αναμέτρηση με το ματς  να στραβώνει από νωρίς για τον Σταύρο Νανάκο με τα τρία φάουλ της Πόττερ και την αναιμική της  παρουσία . Εκεί όμως ήρθε η συμμετοχή των Άσπας Γασπαράτου (πάνω στην πρώτη σκόρερ της κατηγορίας Πάτερσον)  και Χρυσάνθης Μπενέκη (αλλαγή στην  Πόττερ πάνω στην Ντάνιελ) ενώ η Βιντσιλαίου  δυσκόλεψε την Γκίβενς , και ο συνδυασμός   άλλαξε  το ρου της αναμέτρησης με μια άμυνα καταπληκτική . Στην επίθεση η Ρόξι Μπάραμαν ήταν καταπληκτική όπως και η Πατεράκη στο  μέρος με αποτέλεσμα το 40-34 του α΄ μέρους . Η φθορά με φάουλ και η κούραση έφερε την Δάφνη που έπαιζε με τρεις ξένες (Γκίβενς , Πάτερσον , Ντάνιελ) να πλησιάζει στις αρχές του δ΄ δεκαλέπτου και σταδιακά να περνά μπροστά 55-61 ! Εκεί όμως με σερί 6-0 η ομάδα μας ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση . Εκεί η Πόττερ έδειξε να συνέρχεται και παρότι αποχώρησε με πέντε φάουλ η Γασπαράτου οι κοπέλες μας  έδειξαν σπουδαια ψυχικά αποθέματα και πήραν δίκαια την νίκη με υπέρβαση 74-71. Δεν υστέρησε κάποια αλλά αναμφισβήτητα πολυτιμότερη αναδείχθηκε η Ρόξι Μπάραμαν (38π., 5 ριμπ., 7 ασίστ, 2 κλεψ.) . Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στο προπονητικό τιμ για την  σπουδαία νίκη . 

Εσπερίδες Καλλιθέας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου 74-71
Διαιτητές: Καραβίτης-Κονταράτος-Αντωνιάδης
Δεκάλεπτα: 20-21,40-34, 52-44, 61-61 (κ.α.), 74-71 (παρ.)
Εσπερίδες (Νανάκος):  Γασπαράτου 4, Λουκάτου, Πότερ 11, Πατεράκη 14, Μπενέκη, Βιντσιλαίου 4, Κασάπογλου 3(1), Μπάραμαν 38(3).
Δάφνη Αγ.Δημ.(Μπουμπούς): Γκίβενς 16(2), Γεροστεργίου 1, Παγώνη 4, Μαγκλάρα, Πάτερσον 18, Γκριτζά 9, Κούκη 7, Ντάνιελ 16.



                                                  Τα στατιστικά της αναμέτρησης 

Σπουδαίο φωτορεπορτάζ από τον φωτορεπόρτερ του συλλόγου Ανδρέα Ανδρεόπουλο 












3ης Αγωνιστική Α1 Γυναικών.

Αποτελέσματα

Εσπερίδες Καλλιθέας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου 74-71 (παρ.)
Ελευθερία Μοσχάτου-ΟΑ Χανίων 63-66
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 82-89
Νίκη Λευκάδας-ΠΑΟΚ 59-66

Ρεπό: Ολυμπιακός

                                       Το ματς προβλήθηκε ζωντανά σε live streaming 

Eυχαριστούμε τους χορηγούς , Αγγελόπουλο/Σαραντή κατασκευαστική -αφοι Χριστοφή -Pharmonis Εμπόριο Αναλώσιμων Υλικών, Lazerskin Solutions επιστημονικό κέντρο αισθητικής , Νίκος Κομπόγιωργας New Forum Ασφαλιστική - Γιοβανίδη ΕΝΑΚ - Σιδηρόπουλο Groop of companies , CMP Sports School που βοήθησαν να γινει αυτή η ζωντανή μετάδοση από τον κ. Δημήτρη Αποσκίτη 

                                                    To βίντεο                      


Post Top Ad